Goran Selak - predsednik Socijalističke partije Srpske: Jedini smo koji se drže svojih stavova!

17.09.2022

18:10

0

Lider SPS naglašava da se poverenje građana mora zaslužiti radom i rezultatima

Goran Selak - predsednik Socijalističke partije Srpske: Jedini smo koji se drže svojih stavova!
goran selak sps - Copyright Foto: SPS

Socijalistička partija Srpske kroz svoje programske politike i delovanje u Narodnoj Skupštini, predstavlja jedan od retkih političkih subjekata koji ni za milimetar nije odstupio od svojih politika i svojih stavova, poručio je predsednik SPS Goran Selak.

Lider SPS naglašava da se poverenje građana mora zaslužiti radom i rezultatima, ali i politikama koje se ne menjaju zavisno od dnevnopolitičke situacije. 

- SPS je do sada ispoštovala sve dogovore, ostali smo dosljedni našim ciljevima i našim politikama i to je narod nagradio poverenjem, pristupanjem SPS i podrškom za realizaciju naših ciljeva. Činjenica je da građani više nemaju strpljenja i živaca da slušaju prazna obećanja i da gledaju kako izabrani predstavnici u sat vremena menjaju stavove o ključnim pitanjima za Republiku Srpsku, zavisno od dnevne politike. Takve politike su prošlost, budućnost je u rezultatima i saradnji. U moru stranaka i pojedinaca koji menjaju politike i stavove po potrebi, SPS će i dalje ostati partija koja drži reč, koja će uvek braniti nacionalne i vitalne interese srpskog naroda i koja će nastaviti da poziva na zajedništvo oko najvažnijih pitanja - poručio je Selak.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike