Trivić: Samo sam srpski igrač, mir je naš najveći nacionalni interes!

17.09.2022

12:39

0

Ona kaže da Republika Srpska mora početi pobeđivati i u miru, za Republiku Srpsku

Trivić: Samo sam srpski igrač, mir je naš najveći nacionalni interes!
jelena trivić (1) - Copyright Facebook_Jelena Trivic

Kandidat za predsednika Republike Srpske, Jelena Trivić, istakla je da će najviše raditi na nacionalnim interesima, miru, stabilnosti i ekonomskom prosperitetu.

- Dodik je uvek bio tuđi igrač, da li istoka ili zapada, samo nikad srpski igrač nije bio. Znajte za mene da sam ja samo srpski igrač. Nije levi ni desni, ni istoka ni zapada, samo srpski nacionalni interesi, mir, stabilnost i ekonomski prosperitet za naš narod - poručila je Jelena Trivić, kandidat za predsednika Republike Srpske.

Ona je obećala da će kao predsednik Republike Srpske učiniti sve da nova Vlada pitanje boraca staviti u fokus svog interesovanja.

Facebook/JelenaTrivic
 

- Sramota je odlazeće vlasti da 27 godina od kraja rata pričamo o pitanju nezaposlenosti dece poginulih boraca. Iznos koji se danas izdvaja za borce je ponižavajući. Oni preziru borce jer oni nisu bili borci. To je kompleks koji oni imaju. Odužićemo se borcima koji su žrtvovali sve za najveću srpsku pobedu u 20. veku a to je Republika Srpska. Morali smo je stvoriti da nam se ne bi desio neki novi Jasenovac - naglasila je Trivić.

Ona kaže da Republika Srpska mora početi pobeđivati i u miru, za Republiku Srpsku.

- Najveći srpski nacionalni interes za 21. vek je mir. Ne smemo dozvoliti nijedan diplomatsko-politički sukob. Nogom ćemo nabiti korupciju iz institucija Republike Srpske. Kad to uradimo krenuće investicije, otvaraće se fabrike i pogoni kao što se to desilo u Srbiji - zaključila je Trivićeva.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike