Kakva scena u Hrvatskoj! Krenuo čovek puntom da vozi po plaži! Komentari su urnebesni - "Jedan od onih što bi i u dućan autom ušao" (FOTO)

28.08.2022

08:16

0

Autor: J. S. J.

Nisu dovoljni divlji putevi uz plažu da bi se automobilom došlo tih do plaže nego eto krenulo se voziti i po plaži. Ali ne zadug o - stoji u opisu na FB

Kakva scena u Hrvatskoj! Krenuo čovek puntom da vozi po plaži! Komentari su urnebesni - "Jedan od onih što bi i u dućan autom ušao" (FOTO)
pesak kola profimedia-0262404621 - Copyright Profimedia

Na stranici "Uživo sa slavonskih saobraćajnica" jedan pratilac je objavio fotografije automobila marke "fijat punto" zaglavljenog na plaži. 

-Nije Slavonija nego Murter. Nisam mogla izdržati, a da ne pošaljem nekome... Da svi vide koliko su ljudi postali bezobrazni i bahati. Nisu dovoljni divlji putevi uz plažu da bi se autom došlo tih do plaže nego eto krenulo se voziti i po plaži. Ali ne zadug o - stoji u opisu fotografija. 

 

 

Jedan od pratilaca je napisao - "Da je imao periskop kao dodatnu opremu sigurno ne bi ovako lako uleteo u vodu!", a drugi - "Jedan od onih što bi autom i u dućan ušao". Bilo je i onih koji poznaju situaciju na Murteru kod te plaže pa se može pročitati i pomalo sarkastičan komentar - "Pored parkirališta, kojeg naplaćuju SAMO 50 kn za dan, (govorim o Murteru) u nerealnim uvjetima za tu cijenu od 50 kn, ti se nađeš parkirati do mora".

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike