Velika akcija u Srpskoj: Uhapšeni visoki funkcioner MUP-a i sin poznatog biznismena zbog "škaljarca" sa poternice! (VIDEO)

11.08.2022

11:12

0

Reč je o nastavku akcije koja je rezultat raspakivanja aplikacije Sky

Velika akcija u Srpskoj: Uhapšeni visoki funkcioner MUP-a i sin poznatog biznismena zbog "škaljarca" sa poternice! (VIDEO)
Screenshot_4 - Copyright Printskrin/jutjub/rtrs

Visoki funkcioner MUP-a Republike Srpske Nedeljko Lubura i sin poznatog banjalučkog biznismena Slavka Roguljića, Bojan Roguljić, uhapšeni su danas u Trnu kod Laktaša.

Prema izvorima iz MUP-a Republike Srpske, Lubura i Bojan Roguljić se sumnjiče da su umešani u skrivanje jednog od članova "škaljarskog klana" za kojim je raspisana crvena poternica Interpola.

Reč je o nastavku akcije koja je rezultat raspakivanja aplikacije Sky, a koji su dostavljeni našim agencijama putem Evropola i američkog FBI-ja, piše "Dnevni avaz".

Lubura je i bivši zet ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača (SNSD).

Kako su objavili banjalučki mediji izvestili, policija od jutarnjih sati pretresa objekte u vlasništvu biznismena Slavka Roguljića u Trnu kod Laktaša.

Na licu mesta se nalazi više pripadnika Žandarmerije, koji nadziru objekte ovog kompleksa.

Akciju sprovodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske, a veliku ulogu u realizaciji ove akcije dali su i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), putem operativnih podataka. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz.ba

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike