Stravična saobraćajka u Hrvatskoj: U udesu učestvovalo vozilo sa srpskim tablicama - jedna osoba poginula, sedmoro povređenih! (VIDEO)

04.08.2022

11:57

0

U oba smera se vozi u kolonama, sa zaustavljanjima, a u pravcu Zagreba kolona je duga 10 kilometara

Stravična saobraćajka u Hrvatskoj: U udesu učestvovalo vozilo sa srpskim tablicama - jedna osoba poginula, sedmoro povređenih! (VIDEO)
Nesreća Hrvatska Index - Copyright Printscreen / Youtube / Index.hr

U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod petlje Novigrad na Dobri danas oko 10.30 jedna osoba je poginula, a sedmoro povređenih je prevezeno u bolnicu.

 

https://metro.co.uk/2022/08/04/barcelona-todd-boehly-tells-cesar-azpilicueta-he-cannot-leave-chelsea-17125802/?fbclid=IwAR3oFrZliZN5uZtCqCvXi-D6mqM6CgA3ESnSrJ-MGSYw9rdiUPySVzPHooM

 

U sudaru su učestvovala tri putnička vozila slovenačkih, slovačkih i srpskih tablica.

Prema informacijama direktora Zavoda za hitnu medicinu Perice Vučelića, nekoliko ekipa Hitne pomoći zbrinulo je povređene i prevezlo ih u Opštu bolnicu Karlovac, a karakterizacija njihovih povreda biće poznata nakon ukazane medicinske pomoći. 

 

 

Na mestu saobraćajne nezgode uslediće uviđaj, a saobraćaj na autoputu u smeru Zagreba je obustavljen i preusmeren na put Netretić-Karlovac-Zagreb na raskrsnici Novigrad na Dobri. 

U oba smera se vozi u kolonama, sa zaustavljanjima, a u pravcu Zagreba kolona je duga 10 kilometara. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike