Pored sina narko-bosa Nasera Keljmendija "pao" i suprug učesnice "Zvezda Granda"! Sumnjiči se za više krivičnih dela!

13.07.2022

16:36

0

Ovo mu nije prvo hapšenje

Pored sina narko-bosa Nasera Keljmendija "pao" i suprug učesnice "Zvezda Granda"! Sumnjiči se za više krivičnih dela!
slađana mandić sa suprugom - Copyright printscreen/instagram/mrssladjanamandic

Pored Elvisa Keljmendija, sina narko-bosa Nasera Keljmendija, bosanska policija uhapsila je u akciji "Rez" i Ajlina Ahmića, poznatog dubrovačkog MMA borca, inače supruga nekadašnje učesnice "Zvezda Granda" Slađane Mandić, prenosi Kurir. U akciji su "pala" još petorica muškaraca.

Inače, ovo nije njegovo prvo hapšenje. Naime, lisice na ruke su mu stavljene i 2017. godine u akciji "Piramida", koju je takođe sprovela bosanska policija, zbog iznude.

- Pre skoro deset godina, Ahmić je bio uhapšen u još jednoj akciji hrvatskog Uskoka, kada mu je pretresana kuća u Dubrovniku. Nakon toga, Ahmić je pušten uz kauciju, sklopio je nagodbu sa tužilaštvom, izrečena mu je kazna zatvora i novčana kazna - pisali su ranije mediji.

Ovaj put, muškarci su uhapšeni zbog krivičnih dela organizovanog kriminala, a u vezi sa međunarodnim krijumčarenjem i neovlašćenim prometom velikih količina opojnih droga, kao i drugim krivičnim delima.

- Prema prikupljenim dokazima, u predmetu u kojem je ostvarena značajna međunarodna saradnja, osumnjičeni su delovali kao organizovana kriminalna grupa, sa podeljenim ulogama i zadacima, koja je duži vremenski period vršila krijumčarenje i prodaju velikih količina opojnih droga na ilegalnom narko-tržištu Sarajeva i drugih gradova - prenose bosanske "Nezavisne" reči iz Tužilaštva BiH.

Takođe, kako navodi ovaj list, u okviru istrage istražuju se i tokovi novca stečenog nezakonitim aktivnostima, kao i oblici koruptivnog delovanja osumnjičenih.

- Nakon ispitivanja osumnjičenih postupajući tužilac odlučiće o daljim koracima i nastavku istrage u ovom predmetu - dodaju iz Tužilaštva BiH.

Supruga uznemirena

Slađana Mandić učestvovala je u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2012/2013. godine, kada je bila finalistkinja i smatrana je za jednu od najperspektivnijih učesnica. Bila je u vezi i sa Dejanom Matićem, prenosi Kurir.

Prvi album izdala je 2005. godine, a tada je pratila i pevača Sašu Matića na velikoj koncertnoj turneji. Nakon toga napravila je izvesnu pauzu u karijeri, ali se 2017. vratila na muzičku scenu i predstavila nekoliko pesama.

Neretko je kačila fotografije sa uhapšenim Ahmićem na društvenim mrežama, a suprug joj je bio najveća podrška tokom takmičenja.

Kako Kurir nezvanično saznaje od izvora bliskog pevačici, ona je nakon njegovog hapšenja vidno uznemirena.

Slađana se 2014. udala za Ahmića u tajnosti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike