Medojević svedočio pred sudom u Londonu: Đukanović razvio jednu od najopasnijih i najmoćnijih kriminalnih organizacija u Evropi

02.07.2022

16:34

0

Sve je izgledalo kao saslušavanje na ideološkoj komisiji Kominterne u doba Staljina

Medojević svedočio pred sudom u Londonu:  Đukanović razvio jednu od najopasnijih i najmoćnijih kriminalnih organizacija u Evropi
nebojsa mandic adria tv montenegro - Copyright Printscreen/YouTube/Adria Tv Montenegro

Lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević saopštio je da je tokom jučerašnjeg dana svedočio pred sudom u Londonu u slučaju protiv profesora Duška Kneževića.

- U dostavljenoj pisanoj izjavi ja sam ukazao da je Đukanović u državnom organizmu etablirao i razvio jednu od najopasnijih i najmoćnijih kriminalnih organizacija u Evropi i da ta hobotnica kontrološe sve segmente državne vlasti, koji se sistematski zloupotrebljavaju u obračunima sa političkim oponentima, poslovnim konkurentima i mafijaškim likvidacijama. Kao neko ko je objavio dokaze o mafijaškom karakteru režima, Knežević ne samo da neće imati fer suđenje nego mu je i život ugrožen. 

Na moje veliko iznenađenje advokati koji zastupaju državu Crnu Goru me nisu ispitivali na te okolnosti, već su ih interesovali moji politički i ideološki stavovi o dubokoj državi, Donaldu Trampu, Džordžu Sorošu.

Posebno sam ispitivan na moje javne stavove da u Crnoj Gori egzistira mreža poslanika interesa globalnih bankarskih fašista koje sam nazvao “Sorošoidima” i koje kontroliše i finansira Džordž Soroš , a okupljeni su oko medijsko-političko-tajkunskog lobija oko “Vijesti”.

Da li podržavam politiku i stavove Donalda Trampa? Da li potvrđujem svoje stavove o antihrišćanskim karakteru Sorošove mreže i vezama sa satanistima?

Sve je izgledalo kao saslušavanje na ideološkoj komisiji Kominterne u doba Staljina.

Veoma lagano i ubedljivo sam odgovarao na ova pitanja, uz prethodno pitanje sudiji, da li se ovde sudi nekoj idologiji ili političkim izjavama.

Nakon mog pojašnjenja da sam ja svoja saznanja o delovanju mreže Sorošoida u Crnoj Gori zasnovao na ličnom iskustvu, kao članu Upravnog Odbora Fondacije za slobodno društvo i neposrednim iskustvima u političkom rovarenju ove mreže svih ovih godina. Posebno sam istakao svoju podršku političkim stavovima Donalda Trampa i pojasnio da je Pokret za promjene sestrinska partija Republikanskoj stranci SAD i da smo punopravni članovi Međunarodne Demokratske Unije i Stranke Evropskih Refomista i Konzervativaca.

Nakon kratkog saslušanja sudija je prihvatio moju pisanu izjavu i uvrstio je u dokaze, saopštio je Medojević.

Bonus video
TANJUG

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike