Mejlovi koji su podigli čitavu Crnu Goru na noge: "Službenici Uprave policije su postupili po svim prijavama..."

27.04.2022

20:40

0

Rano jutros čak 41 škola dobila je mejl sa pretnjama da se u školskim zgradama nalaze bombe

Mejlovi koji su podigli čitavu Crnu Goru na noge: "Službenici Uprave policije su postupili po svim prijavama..."
Ilustracija - Copyright Profimedia

Uprava policije Crne Gore saopštila je večeras da su u toku aktivnosti na identifikaciji osobe koja je poslala dojave o bombama na mejl adrese škola i institucija, kako kroz intenzivne policijsko-tužilačke aktivnosti u zemlji, tako i putem međunarodne policijske saradnje.

- Službenici Uprave policije su postupili po svim prijavama upućenim tokom današnjeg dana, a koje su se odnosile na navode o eksplozivnim napravama u vaspitno-obrazovnim ustanovama i drugim objektima - saopšteno je iz Uprave policije, prenose Vijesti.

U cilju eventualnog pronalaska opasnih predmeta i otklanjanja potencijalnih opasnosti, kako se navodi u saopštenju, obavljen je pregled objekata i prostora kojom prilikom nisu pronađeni sumnjivi ili opasni predmeti.

- Sa aspekta izvršenih kontrola, sprovedenih procedura i postupaka koje smo do sada realizovali, postoje svi preduslovi za nesmetano odvijanje nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama - zaključuje se u saopštenju policije.

Rano jutros čak 41 škola dobila je mejl sa pretnjama da se u školskim zgradama nalaze bombe.

- Na teritoriji škole podmetnuto je mnogo bombi. Uvek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Niko neće ostati živ. Ceo grad će krvariti - glasila je poruka.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike