"Medenica je trebalo da se ubije": Skandal u programu uživo (VIDEO)

21.04.2022

16:55

0

Autor: 24sedam

Gledaoci su jutros na TV Prva imali priliku da čuju skandaloznu izjavu predsednika Udruženja novinara Crne Gore Tihomira Burzanovića

"Medenica je trebalo da se ubije": Skandal u programu uživo (VIDEO)
Vesna Medenica - Copyright Printscreen/YouTube/Nvo Mans

Predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica je u sredu uveče pokušala da se ubije u Kliničkom centru u Podgorici. Međutim, gledaoci su jutros na TV Prva imali priliku da čuju skandaloznu izjavu predsednika Udruženja novinara Crne Gore Tihomira Burzanovića o njenom pokušaju samoubistva.

- Vesna Medenica, s obzirom kakvo je zlo počinila u Crnoj Gori, i treba da se ubije, a ne da pokuša da se ubije, nego da se baš ubije. Ona je zaslužila mnogo gore stvari. Setite se hajke na srpski narod, političare - skandalozne su reči novinara, inače dopisnika agencije Srna.

Potpredsednik Saveta mladih Demokratske partije socijalista Crne Gore Asmir Pućurica poručio je Burzanoviću da je "ostavka najmanje što mora da uradi nakon ove izjave".

- Sramota - naveo je na Tviteru.

Podsetimo, bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore, Vesna Medenica, pokušala je da izvrši samoubistvo u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG).

Medenici je juče odlukom sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše određen pritvor do 30 dana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike