Saslušana Vesna Medenica pa vraćena u bolnicu: Otkriveno gde joj se nalazi sin Miloš

20.04.2022

18:27

0

Autor: 24sedam

Miloš Medenica se u jednoj beogradskoj klinici leči od bolesti zavisnosti, a izvesno je da će se pojaviti pred crnogorskim pravosudnim organima

Saslušana Vesna Medenica pa vraćena u bolnicu: Otkriveno gde joj se nalazi sin Miloš
vesna medenica gov.me - Copyright Printscreen/YouTube/Gov.me

Miloš Medenica se u jednoj beogradskoj klinici leči od bolesti zavisnosti, a izvesno je da će se pojaviti pred crnogorskim pravosudnim organima.

To je danas novinarima rekao branilac njegove majke Vesne Medenice, advokat Zdravko Begović.

On je kazao da je neprijatno iznenađen lošim zdravstvenim stanjem uhapšene dugogodišnje predsednice Vrhovnog suda, koja je danas saslušana pred sudom za istragu podgoričkog Višeg suda Suzanom Mugošom.

Begović je kazao i da bi povredio obavezu čuvanja tajnosti postupka odgovorom na pitanje Vijesti da li je i Vesna Medenica komunicirala preko kriptovane "Sky" aplikacije, dodajući da je to pitanje postavljeno i tokom saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu.

Specijalna tužiteljka Nataša Bošković predložila je sudu da Medenici odredi pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

prontscreen/youtube/NVO MANS
 

Begović, međutim, ističe da bi Medenica, da je htela, do sada uticala na svedoke.

- Da je htela da utiče ona je to mogla da uradi, ili da je imala bilo kakvu potrebu - rekao je on dodajući da je to mogla da učini i u prethodnih deset dana.

Na pitanje "Vijesti" da li to znači da je Medenica poslednjih deset dana znala za predmet u kom je osumnjičena, kazao je da to rekao hipotetički.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijesti

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike