Vučiću stigla čestitka iz Hrvatske! Vaša pobeda je i naša

04.04.2022

08:59

0

"Poštovani Predsedniče Aleksandre želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije", stoji, između ostalog, u čestitci

Vučiću stigla čestitka iz Hrvatske! Vaša pobeda je i naša
Tan2022-3-30_182055676_4 - Copyright Tanjug/Dimitrije Nikolić

Predsednik skupštine SDSS-a Vojislav Stanimirović zajedno s predstavnicima stranke i čelnicima srpskih institucija na istoku Hrvatske čestitao Vučiću pobedu.

"Poštovani Predsedniče Aleksandre želimo da Vam čestitamo na sjajnoj izbornoj pobedi već u prvom krugu. Vaša pobeda je i pobeda našeg naroda i naše Srbije", stoji, između ostalog, u čestitci.

"To je pobeda mira i stabilnosti koji su nam svima neophodni u ovim izazovnim vremenima. Svi mi Srbi koji živimo van Srbije u Vašoj pobedi vidimo nadu boljih odnosa u čitavom regionu i zaštite položaja svih Srba van Srbije. Pobeda Vas i pobeda SNS-a doneće godine prosperiteta i razvoja našoj Srbiji. Važno je da ostanemo ujedinjeni u strateškim opredeljenjima našeg naroda kako u Srbiji tako u regionu. Nastavak vodjenja odgovorne politike doprineće još većoj sabornosti našeg naroda i još boljem nacionalnom jedinstvu. Pošto su ovo osnove vašeg političkog rada Vaša pobeda je i naša pobeda i pobeda svakog Srbina živio on u Srbiji ili van nje. Čestitamo Predsedniče!", navodi se u tekstu.

Takođe, čestitku su pored predsednika Glavne skupstine SDSS-a Vojislava Stanimirovića, potpisali i Dejan Drakulić predsednik Zajedničkog vijeća opština, Dragana Jeckov potpredsednica SDSS-a, Srđan Jeremić dožupan Vukovarsko-sremski i Srđan Kolar zamenik gradonačelnika Vukovara.

Na osnovu 91,02 odsto biračkih mesta koje je obradila Republička izborna komisija (RIK), trenutno najviše glasova na parlamentarnim izborima ima koalicija okupljena oko SNS "Zajedno možemo sve", sa 43,45 odsto, što je oko 122 poslanička mesta.

 

Kada je reč o izboru predsednika Vučić je odneo ubedljivu pobedu.

Bonus video 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike