Konverzija se vraća u Banjaluku! U Banskom dvoru okupiće se stotine marketinških esksperata

09.03.2022

07:33

0

Osim većeg broja predavača i učesnika, neki od noviteta su Live Stream događaji, dodatna, virtuelna sala za predavanja i humanitarni karakter konferencije

Konverzija se vraća u Banjaluku! U Banskom dvoru okupiće se stotine marketinških esksperata
Digital marketing konferencija Konverzija 2022 (1) - Copyright PR./Konverzija

Četvrto izdanje jedne od najznačajnijih konferencija za digitalni marketing u regionu, Konverzija, održaće se 2. i 3. aprila u Banjaluci i ponovo okupiti relevantne stručnjake domaće marketing scene!

Osim većeg broja predavača i učesnika, neki od noviteta su Live Stream događaji, dodatna, virtuelna sala za predavanja i humanitarni karakter konferencije.

Nakon dvogodišnje pauze prouzrokovane kovid pandemijom i otežanom epidemiološkom situacijom u regionu i svetu, Konverzija se vraća u Banju Luku 2. i 3. aprila 2022. godine

U fantastičnom ambijentu Kulturnog centra Banski dvor, na dva dana će se okupiti oko 500 učesnika i čak 28 predavača, profesionalaca i eksperata u polju digitalnog marketinga, ali ovog puta uz nekoliko noviteta i poboljšanja.

Jedan od njih je humanitarni karakter konferencije, pa će tako od svake kupljene ulaznice 7 evra biti donirano nekoj od najranjivijih kategorija u društvu, a ova praksa biće nastavljena i narednih godina.

Osim toga, organizatori događaja unapredili su i sam sadržaj konferencije kako bi nastavili postojeću tradiciju i opravdali rejting.

Ovo je pre svega koristan događaj koji donosi važne i napredne lekcije učesnicima, koji su mahom marketing stručnjaci, marketing menadžeri u regionalnim kompanijama, frilenseri, pa čak i studenti koji žele da započnu svoju karijeru u ovoj industriji.

Šta dobijate posetom "Konverziji #4"?

Program Konverzije će biti zanimljiv i sveobuhvatan, sa naglaskom na aktuelne trendove i trenutno stanje u sferama oglašavanja, kreiranje sadržaja i osmišljavanja online biznis strategija. Sva predavanja su naprednog nivoa i imaće integrisane konkretne primere i savete od relevantnih stručnjaka.

Osim klasičnih oblika predavanja, ove godine je uveden i novi format učenja koji se zove Klinika, a u okviru kojeg će četiri predavača u stvarnom vremenu optimizovati i analizirati konkretnu kampanju ili web sajt nekog od učesnika. Ovo može biti i neka vaša kampanja ili web sajt, ukoliko se prijavite.

Kompletan program i opise predavanja možete pronaći na www.konverzija.org, a svoje učešće možete osigurati kupovinom jedne od dva tipa ulaznica: Live Stream ili Standard. Razlika je u tome što sa Live Stream ulaznicom pratite događaj online i dobijate dodatni pristup trećoj, virtuelnoj sali, dok sa Standard ulaznicom prisustvujete predavanjima na licu mjesta u Banskom dvoru.

Požurite i osigurajte svoje mesto jer je 70% kapaciteta već popunjeno, a uz naš jedinstveni kod “24SEDAM” ostvarujete popust od 15%. Poručite svoju ulaznicu OVDE.

Za više informacija o događaju možete pratiti Konverzija Facebook stranicu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: PR.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike