Učesnik Supertalenta krvnički ubio stariju ženu? Skakao joj po glavi dok nije izdahnula! U tužilaštvu pokušao samoubistvo!

08.02.2022

10:13

0

Riječani su zatečeni jezivim ubistvom koje se dogodilo u nedelju

Učesnik Supertalenta krvnički ubio stariju ženu? Skakao joj po glavi dok nije izdahnula! U tužilaštvu pokušao samoubistvo!
Roman Brnada - Copyright Printscreen/YouTube/Got Talent Global

Muškarac Roman B. (36) iz Rijeke, osumnjičen da je u nedelju brutalno ubio šezdesetsedmogodišnju ženu u kafiću, danas je ispitan u Županijskom državnom tužilaštvu. 

Motiv jezivog ubistva, koje se dogodilo usred dana u kafiću u centru grada, i dalje nije poznat.

Kako smo ranije pisali, muškarac je i ranije dolazio u kafić sa ubijenom ženom, a kobnog dana napao ju je iz čista mira, govore očevici.

- Došli su zajedno, a koliko sam videla prvo su popili kafu i čaj pa onda naručili još jedan čaj. U tom trenutku je više ljudi bilo u kafiću. I juče su bili zajedno na istom mestu. Ona ima više od 70 godina, a on je mlađi i česti su gosti ovog kafića. On je celo vreme gledao u mene, a onda mi je konobar kada je to video rekao da izađem napolje. I dobro je da sam izašla jer je ženu napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao. Unakazio. Neverovatno je to šta mi se događalo pred očima… tako iz čista mira - rekla je sugrađanka Vesna Vagner (74) koja je bila u kafiću i dodala:

- Kad se samo setim kako me je prethodno fiksirao. Počela sam da se tresem. Bilo me je strah. Kad je došla policija on je pobegao i videla sam kako trči preko Koblerovog trga. On inače na Korzu peva crkvene pesme, a navodno se zove Romano. Kad vidim da se neko tuče mene to jako pogađa i počnem odmah da se tresem, ja ovako nešto u životu nisam videla.

Krvnički tukao ženu

Juče je na internetu počeo da kruži snimak brutalnog napada na nesrećnu ženu, a osumnjičenog su pokušala da obuzdaju čak trojica muškaraca.

Na snimku se vidi kako Roman B. u jednom trenutku iz čista mira ustaje sa stolice i divljački nasrće na ženu, koja je sedela nasuprot njega. Uhvatio ju je obema rukama za glavu i krenuo da se rva sa njom. U tom trenutku konobar je pokušao da odvoji pomahnitalog muškarca, ali bezuspešno.

Desetak sekundi kasnije priključuje se još jedan muškarac, no ni njih dvojica nisu uspeli da ga odvoje. Samo ga uspevaju malo povući unazad, ali on i dalje nasrće na žrtvu.

Na kraju im se pridružio još jedan muškarac, koji je pokušao sa prethodnom dvojicom, da odvuče Romana do izlaznih vata, ali je ovaj krvnički držao ženu.

Tada je Roman B. krenuo divljački da skače po glavi žene koju je srušio na tlo iza šanka. To je trajalo više od 15 sekundi. On se pritom rukama pridržavao za šank što je udarce nogama učinilo još brutalnijima.

Muškarac koji je najduže pokušavao da odvoji Romana od žrtve je samo u jednom trenu pogledao što se događa i otrčao, moguće po pomoć.

Nakon što je više od 15 sekundi brutalno mlatio bespomoćnu ženu na tlu Roman B. je izjurio prema izlazu. Zverski pretučena žena ostala je nepomično da leži iza šanka.

Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećne žene.

Tokom hapšenja Roman B. delovao je neobično mirno i nije izgovorio ni reč.

Policija, neslužbeno doznaje Novi list, nije dopustila branitelju da pristupi okrivljenom dok je bio u njihovim prostorijama, pa ostaje nepoznato da li je i išta rekao u svoju odbranu, te otkrio motiv zločina istražiteljima

Od ranije poznat javnosti

Roman B. je poznat javnosti još od 2017. godine kao ulični pevač, a pevao je uglavnom crkvene pesme na obližnjem trgu.

On je učestvovao i u Supertalentu gde je takođe ispoljio svoju agresivnu narav, kada se posvađao sa sudijama ovog show-a.

Kako javlja Novi list, ispitivanje Brnade na sudu u Rijeci nije prošlo bez incidenata. Iz sobe u kojoj je ispitivan širila se buka. Vriskovi i galama čuli su se u svim okolnim prostorijama i uznemirili sve zaposlenike tužilaštva koji su tome indirektno svedočili.

U jednom trenutku je pokušao i da skoči kroz prozor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index.hr

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike