"Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka": Svedočenje očevica svirepog ubistva u centru Rijeke

06.02.2022

18:34

0

Još uvek nije poznato zašto je muškarac napao stariju ženu

"Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka": Svedočenje očevica svirepog ubistva u centru Rijeke
Copyright Ilustracija/Profimedia

U popodnevnim časovima, u jednom kafiću u centru Rijeke, dogodila se strašna tragedija kada je muškarac nasmrt pretukao ženu.

Kako je potvrdila starija sugrađanka Vesna Vagner (74), koja se u trenutku sukoba nalazila u kafiću, u jednom trenutku je nastao opšti haos.

- Došli su zajedno, a koliko sam videla prvo su popili kafu i čaj pa onda naručili još jedan čaj. U tom trenutku je više ljudi bilo u kafiću. I juče su bili zajedno na istom mestu. Ona ima više od 70 godina, a on je mlađi i česti su gosti ovog kafića. On je celo vreme gledao u mene, a onda mi je konobar kada je to video rekao da izađem napolje. I dobro je da sam izašla jer je ženu napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao. Unakazio. Neverovatno je to šta mi se događalo pred očima… tako iz čista mira - rekla je žena i dodala:

- Kad se samo setim kako me je prethodno fiksirao. Počela sam da se tresem. Bilo me je strah. Kad je došla policija on je pobegao i videla sam kako trči preko Koblerovog trga. On inače na Korzu peva crkvene pesme, a navodno se zove Romano. Kad vidim da se neko tuče mene to jako pogađa i počnem odmah da se tresem, ja ovako nešto u životu nisam videla. Meni je žao konobara jer je dobar dečko -  dodala je.

Policija je dojavu dobila oko 14.42 časova, a Hitna pomoć mogla je da konstatuje samo smrt nesrećne žene. Sve se odigralo pred očima konobara.

- Ako mu se to odigralo pred očima sigurno ga je strašno pogodilo jer je tako nežna duša. Bojim se da će nakon ovoga napustiti posao. Bože, ne mogu verovati šta se to u poslednje vreme događa u našem kvartu. Pre nekih dva meseca svega par stotina metara dalje pronašli su mrtvog mladića u parku. Radilo se o dečku od nekih 25 ili 26 godina koji je umro od droge. Još uvek ne mogu da dođem sebi jer sam ga videla mrtvog, a sada se dogodilo ovo - rekla je Vesna Vagner.

Prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje. Ubica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike