Knežević o zapleni kokaina! "Uhapsite mene i magacionera, čudno se ponašam kad pojedem bananu!"

13.01.2022

15:35

0

Autor: 24sedam

Jedan od lidera DF-a i predsednik DNP-a, ironično je prokomentarisao činjenicu da će se nadležni oglasiti tek sutra

Knežević o zapleni kokaina! "Uhapsite mene i magacionera, čudno se ponašam kad pojedem bananu!"
Milan Knežević - Copyright Printscreen/YouTube/Skupština Crne Gore

U Logističkom  distributivnom centru (LDC) kompanije Voli Trade  u popodnevnim časovima juče je otkriveno oko 400 kilograma kokaina, a tim povodom oglasio se i Milan Knežević.

Naime, jedan od lidera DF-a i predsednik DNP-a, ironično je prokomentarisao činjenicu da će se tek sutra Specijalno državno tužilaštvo (SDT) i Uprava policije (UP) zvanično oglasiti i povodom pola tone kokaina, pronađene u magacinu Volija.

- Ni presa tužilaštva, ni hapšenja. Da nije zašteka skener? E da je Saša Sinđelić u Crnoj Gori ovo bi bilo riješeno. Uhapsite makar mene i magacionera, nešto se čudno ponašam kad pojedem bananu, a luka nema., objavio je Knežević na svom Tviter profilu.

 

 

Nešto ranije, Knežević je na istoj društvenoj mreži zahvalio lično i Draganu Bokanu, što je kako kaže "lično razbio švercerski lanac kokaina u svom magacinu", a potom pomenuo i Milivoja Katnića.

 

 

Sumnjivi beli prah, prema nezvaničnim podacima, pronašli su radnici te kompanije, nakon čega je obaveštena Uprava policije, ali i drugi nadležni državni organi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike