Vučević i Vulin iz Novog Sada pozvali SNS da kandiduje Vučića za predsednika Srbije (FOTO)

22.12.2021

19:48

0

"Pokret socijalista ne menja svoje saveznike. Mi smo uporni, dosledni i lojalni saborci SNS-a i Aleksandra Vučića i sa nestrpljenjem očekujemo početak predizborne kampanje"

Vučević i Vulin iz Novog Sada pozvali SNS da kandiduje Vučića za predsednika Srbije (FOTO)
269753133_333210202149907_1497513476385006767_n (1) - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin istakao je danas u Novom Sadu pred članovima Pokrajinskog odbora svoje partije da je PS lojalan saborac SNS i Aleksandra Vučića i da PS nikada neće promeniti svoju stranu, istakavši da PS možda nije najbrojniji koalicioni partner, ali da najlojalniji zasigurno jeste, saopšteno je iz PS.


- Aleksandar Vučić je čovek kome iskreno verujemo, mi smo njegovi saborci i sa nestrpljenjem očekujemo da Srpska napredna stranka predsednika Vučića još jednom kandiduje za predsednika svih Srba, za predsednika svih Srba gde god oni budu živeli, za predsednika svih građana Srbije. Pokret socijalista će snažno podržati predsednika Aleksandra Vučića u nastavku njegove borbe i siguran sam da će Srpska napredna stranka kandidovati svog predsednika kao, bez svake sumnje, najboljeg u čitavom srpskom svetu za kandidata za predsednika Republike Srbije,  istakao je Vulin u Novom Sadu na skupu Pokrajinskog odbora PS, kome je, pored mnogobrojnih članova PS prisustvovao i član Predsedništva SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik
 

 

- Pokret socijalista je pokret moderne, nacionalne levice. Mi smo pouzdani saborci predsednika Aleksandra Vučića i naravno da smo, između ostalog i zbog toga, ali i zbog svoje uporne i dosledne politike uvek prvi na udaru raznih političkih partija i pokreta koji svoje finansiranje, a i svoju pamet, nalaze u inostranstvu. Pokret socijalista u Novom Sadu je bio na udaru raznih narko-dilera, raznih narkomana, demolirane su nam prostorije, pokušali su da nas uplaše i da nas promene. Nisu pominjali nijednu partiju vladajuće koalicije, osim Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista i baš zbog toga imamo pravo i obavezu da ne napustimo svoju politiku, poručio je lider Vulin.

Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik
 

 


- Pokret socijalista ne menja svoje saveznike. Mi smo uporni, dosledni i lojalni saborci SNS-a i Aleksandra Vučića i sa nestrpljenjem očekujemo početak predizborne kampanje, a ovo za nas jeste početak predizborne kampanje, gde ćemo građanima Srbije reći šta smo uradili, šta želimo da uradimo. Pokret socijalista je dosledan i uporan i dok ga ja vodim, nikad nećemo biti na strani žutih, nikada nećemo biti na strani petooktobarskog ološa, nikada nećemo promeniti stranu i uvek ćemo biti uz predsednika Vučića, poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik
 

 


Miloš Vučević je istakao da SNS nema dilemu da su Vulin i njegov Pokret socijalista najlojalniji partner SNS.

- Srpska napredna stranka nema ni promil dileme ili sumnje da je Pokret socijalista iskren i lojalan partner, ne samo koalicioni partner u smislu neke političke liste, predizborne koalicije ili postizborne koalicije, već u smislu ideoloških, patriotskih načela, ključnih programskih opredeljenja. I na tome smo kao većinski partner u ovoj zajedničkoj borbi iskreno zahvalni, pre svega gospodinu Vulinu, ali i svim ljudima iz Pokreta socijalista, koji nikada nisu odćutali istinu i koji su uvek prvi branili SNS i Aleksandra Vučića, poručio je Vučević.

Printscreen/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik
 

 


- SNS treba što pre da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i da zajedno krenemo u tu kampanju, da krenemo u pobedničku kampanju, da krenemo u kampanju za Srbiju, da krenemo sa kampanjom za sve naše građane, da krenemo u kampanju za sve Srbe, da krenemo u kampanju za budućnost, da krenemo u kampanju za našu decu. Da krenemo u kampanju za naše unuke, ali i naše penzionere. Da krenemo u kampanju za našu zastavu, naš grb, našu himnu, da krenemo u kampanju za ono što mi jesmo, što smo bili i pre svega što ćemo biti sutra. I zato ne sumnjam da koračamo zajedno. Ključni ciljevi su nama apsolutno isti,istovrsni ili jedinstveni, a to su visoka patriotska osećanja i borba za Srbiju, naglasio je Vučević.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike