Pod izgovorom brige o ekologiji politički aktivisti se razmileli širom Srbije: Pulmolog Žujović vređao ženu kod Zrenjanina (VIDEO)

04.12.2021

19:13

1

Autor: 24sedam

Istaknuti kritičar Kriznog štaba se iživljava nad građanima Srbije

Pod izgovorom brige o ekologiji politički aktivisti se razmileli širom Srbije: Pulmolog Žujović vređao ženu kod Zrenjanina (VIDEO)
Capture - Copyright Printscreen/YouTube

Pulmolog Dejan Žujović, načelnik Dnevne bolnice u Gradskom zavodu za plućne bolesti, i osnivač opozicinog udruženja „Za sve moje ljude“ danas je vređao i unosio u lice građanima koji su revoltirani blokadom puta istu snimali. 

Naime, na snimku sa lica mesta se vidi kako se istaknuti kritičar Kriznog štaba i vlasti u Srbiji približava ženi koja telefonom snima blokadu puta. Žujović je zatim vređa, unoseći se licem u kameru telefona.

Pored drskog i nevaspitanog ponašanja Žujovića, video nam pokazuje i to da su blokade puteva pod parolom borbe za ekologiju zapravo jasno politički instruisane, i da su opozicioni politički aktivisti raspoređeni širom Srbije kako bi izazvali  građanske sukobe. 

Printscreen/YouTube
 

 

Tako su se na blokadama okupili Dragan Đilas, Marinika Tepić, Aleksandar Jovanović Ćuta, ali i Velimir Ilić, Boško Obradović, Nebojša Zelenović, svako prema svom "rasporedu" a Miroslav Aleksić, iz Narodne partije Vuka Jeremića, je tako bio u Leskovcu, što ga nije sprečilo da javnost obmanjuje o događajima u drugom delu Srbije. 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike