Oni su razbili staklo na prostorijama Mesnog odbora SNS: Podržavaju radikalnu levicu i stranke bivšeg režima

04.11.2021

11:42

0

Autor: 24sedam

Dežurni sudija Prekršajnog suda u Novom Sadu doneo je rešenje kojim su Cvijetić i Đurić kažnjeni sa po 100.000 dunara

Oni su razbili staklo na prostorijama Mesnog odbora SNS: Podržavaju radikalnu levicu i stranke bivšeg režima
1636025080051 - Copyright Privatna arhiva

Na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Ulici Ilije Birčanina 27 u Novom Sadu, noćas oko dva sata posle ponoći, razbijeno je staklo.

Kako nezvanično saznaje 24sedam, nešto kasnije policiji su se prijavili Mladen Cvijetić (22) iz Bogava kod Despotovca i Srđan Đurić (23) iz Slepčevića kod Šapca i pokazali snimak vandalizma koji su učinili. Kako je utvrđeno, oni su bacili po jednu ciglu na prostorije mesnog odbora SNS i tako polomili stakleni portal.

Privatna arhiva
 

Dežurni sudija Prekršajnog suda u Novom Sadu doneo je rešenje kojim su Cvijetić i Đurić kažnjeni sa po 100.000 dunara.

Inače, obojica su bliski opozicionim strankama, a na društvenim mrežama se može videti da Cvijetić šeruje postove radikalne levice i podržava aktivnosti bivših režimskih partija.

Podsetimo, Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije je osudio napad i poručio da ih ni taj, kao ni mnogi prethodni incidenti, neće sprečiti u borbi za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju.

- Svesni smo da će, kako se bliže aprilski izbori, ovakvih primitivnih izliva besa zbog gotovo nikakve podrške u narodu protivnika sadašnje vlasti, biti sve više", navodi Gradski odbor SNS Novi Sad i ističe da bi organizatori i počinioci takvih dela trebalo da znaju da je prošlo vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji.

- Uostalom, građani se dobro sećaju da se ulični prevrat poslednji put završio krađom umetničkih dela i paljenjem Skupštine, pljačkaškim privatizacijama, tajkunizacijom i kriminalizacijom Srbije - dodaje se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike