Vandalizam u Novom Sadu: Razbijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora SNS-a

04.11.2021

07:56

0

Brzom intervencijom policije privedena su dvojica osumnjičenih

Vandalizam u Novom Sadu: Razbijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora SNS-a
145192_sednica-sns_orig (1) - Copyright Tanjug

Gradski odbor Srpske napredne stranke Novi Sad saopštio je da je noćas, oko dva sata posle ponoći, rabijeno staklo na prostorijama Mesnog odbora Srpske napredne stranke na Novoj Detelinari, u Uici Ilije Birčanina 27.


Kako je navedeno, brzom intervencijom policije privedena su dvojica osumnjičenih za taj vandalizam.

Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije je osudio taj napad i poručio da ih ni taj, kao ni mnogi prethodni incidenti, neće sprečiti u borbi za bolji i lepši Novi Sad i za bolju i jaču Srbiju.

- Svesni smo da će, kako se bliže aprilski izbori, ovakvih primitivnih izliva besa zbog gotovo nikakve podrške u narodu protivnika sadašnje vlasti, biti sve više", navodi Gradski odbor SNS Novi Sad i ističe da bi organizatori i počinioci takvih dela trebalo da znaju da je prošlo vreme kada se vandalizmom dolazilo na vlast u Srbiji.

- Uostalom, građani se dobro sećaju da se ulični prevrat poslednji put završio krađom umetničkih dela i paljenjem Skupštine, pljačkaškim privatizacijama, tajkunizacijom i kriminalizacijom Srbije - dodaje se u saopštenju.

Naglašava se da onima, koji u usijanim glavama razmišljaju o sličnom načinu promene vlasti, Srpska napredna stranka poručuje da se dobro pripreme za aprilske izbore i da nikakvi izgovori za bojkot ne postoje.

Gradski odbor SNS Novi Sad ukazuje da su izbori, a ne razbijanje i rušenje, jedini način dolaska na vlast u Srbiji i da se uništavanjem prostorija političkih protivnika ne pridobija poverenje građana.

Naglašava se da će na primitivizam pojedinih političkih protivnika Srpska napredna stranka uvek odgovarati još većom borbom funkcionera, članstva i simpatizera za bolji i jači Novi Sad, Vojvodinu i Srbiju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike