Ministarka Vujović: Stranka Vuka Jeremića smatra da će širenjem mržnje moći da umanji rezultate Vlade!

31.10.2021

17:34

0

Autor: 24sedam

"Pre nego što u javnosti napadnete nekoga ili nečiji rad, treba da imate i argumente za to ili da ponudite bolja rešenja"

Ministarka Vujović: Stranka Vuka Jeremića smatra da će širenjem mržnje moći da umanji rezultate Vlade!
ekologija.gov.rs

Članica Predsedništva SNS i ministarka zaštite životne sredine Irena Vujović poručila je danas da Narodna stranka Vuka Jeremića očigledno smatra da će širenjem mržnje i iznošenjem neprikladnih i krajnje ostrašćenih tvrdnji moći da umanji rezultate i rad ove Vlade.

- Umesto toga oni samo pokazuju elementarno neznanje i potpunu neodgovornost prema građanima Srbije.

- Pre nego što u javnosti napadnete nekoga ili nečiji rad, treba da imate i argumente za to ili da ponudite bolja rešenja. Građanima je odavno jasno da Jeremić i njegovi poslušnici nemaju šta da ponude. Zabrinjavajuće je i šokantno da asistent Šumarskog fakulteta Aleksandar Anđelković iznosi tvrdnju da je vazduh u Srbiji zagađen od juče i da nema potrebe da se radi studija uticaja na životnu sredinu za projekat Jadar. Žalosno je što profesori ovog fakulteta ništa nisu uradili dok su bili na platnom spisku Ministarstva zaštite životne sredine, a ni danas kada su na platnom spisku Vuka Jeremića nemaju nikakve ideje, već im ostaje samo vređanje onih koji zaista rade i ostvaruju rezultate - istakla je Vujović.

- Svi ovi problemi postojali su i u vreme Vuka Jeremića, samo tada im zagađenost vazduha nije smetala, jer su bili zauzeti pljačkanjem građana Srbije. Nisu brinuli za zdravlje građana u vreme kada je Jeremić na račun svih nas komotno živeo u Njujorku i predstavljao Srbiju u Ujedinjenim nacijama. Građani još pamte i sumnjive poslove glavnog finansijera Jeremićeve stranke Patrika Hoa.

- Jasno je da je jedino za šta su Jeremićevi kadrovi pokazali stručnost  - nalaženje sumnjivih finansijera po inostranstvu za svoju ispraznu politiku i lično bogaćenje - zaključila je Vujović.

Bonus video:

 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi