Dina Vučinić poručila: Novaković već 20 godina na lažima gradi političku karijeru

26.10.2021

12:57

0

Autor: 24sedam

Novaković se verevatno seća vremena kada je on bio gradonačelnik pa su kriminalci iz Zemunskog klana bili njihovi telohranitelji, rekla je Vučinićeva

Dina Vučinić poručila: Novaković već 20 godina na lažima gradi političku karijeru
Dina Vučinić - Copyright Printscreen / Youtube / Rtv Stara Pazova

Ko lažima počne svoju političku karijeru –lažima će je i završiti. Kao i pre 20 godina , kada je ceo Novi Sad i Srbiju obmanuo i prevario da je u Skupštini Srbije glasao za Zakon o radu ,iako je bio u Solunu, Borislav Novaković, poznatiji kao prevarant NE BIS IN IDEM opet vara i laže - navela je Dina Vučinić, član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke u saopštenju za medije.

- Nakon što je 4,5 miliona evra poklonio Borovici pa robiju izbegao pravničkim trikovima i nakon što mu je propao pokušaj da svoj Urbanistički plan za Šodroš prikaže kao plan aktuelne vlasti , Bora je novom izmišljotinom prevazišao i sebe i svog šefa Vuka Jeremića.

Novaković pokušava da fascinira sva četiri člana svoje partije lažnom optužbom protiv gradonačelnika Miloša Vučevića da u Novom Sadu postoje zaštićeni kriminalci.

Novaković se verevatno seća vremena kada je on bio gradonačelnik pa su kriminalci iz Zemunskog klana bili njihovi telohranitelji, kumovi i prijatelji. I tada niko nije smeo ni reč da kaže o njihovim poslovima a kamoli da neko to pitanje javno postavi

Novaković o tome, iako je bio prvi čovek grada nije smeo reč da prozbori.

Youtube printscreen
 

On je ćutao i kada su ti isti kriminalci odlučivali kome će biti oteta imovina ili kome će petostruko stan biti otet ili prodat!

Ćutao je Novaković ali ćutali su i novinari tada koji danas prenose njegove laži.

U Novom Sadu više nema zaštićenih. Nema duple ili petostruke prodaje stanova. Novi Sad nije sedište ni jednog klana. Niti će biti. Novinari mogu da objavljuju šta žele jer znaju da je Srbija slobodna zemlja i da im danas ni jedan kriminalac ne sme pretiti jer će odmah biti uhapšen.

Isto tako mi moramo, zajedno sa gradonačelnikom ali i sa građanima koji su zaslužni što je budžet grada najveći u istoriji da nastavimo da gradimo vrtiće, škole , bolnice, nove parkove, koncertnu dvoranu..

I kao što je uhapšen Snajper i moram Boru da podsetim da se on i dalje nalazi u pritvoru, tako je uhapšen i razbojnik iz Stržilovske ulice ali biće uhapšeni i svi oni koji su pod dejstvom alkohola uništavali tuđu imovinu kao što je to radio Borin sin, samo što tada nije alkohol bio kriv. Samo mi ne satanizujemo tuđe porodice , mi ne uništavamo ničije živote kao što oni žele da unište život predsednikovoj deci. Mi se ponašamo u skladu sa zakonom ali ne ćutimo na laži jer ćutati na laž nije fer ni korektno prema građanima koji biraju ko će da im vodi grad i ko će da im vodi državu - rekla je Vučinićeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike