Predsednik uputio apel građanima: Vakcinišite se, blizu smo pobede! (VIDEO)

07.10.2021

12:40

0

Autor: M. I.

Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu, poručio je Vučić

Predsednik uputio apel građanima: Vakcinišite se, blizu smo pobede! (VIDEO)
thumbnail_1633610128873 - Copyright Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je apelovao na građane da pokažu disciplinu i da se vakcinišu, navodeći da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji u najrazvijenijim zemljama.

- Više od godinu i po dana borimo se protiv koronavirusa. Znam koliko je teško, i vama najstariji naši građani, i vama momci i devojke, deco. Svima koji ste izgubili godinu i po dana boreći se za sebe i za svoje bližnje - rekao je Vučić u video snimku objavljenom na njegovom Instagram profilu.

On je zamolio sve građane da pokažu još discipline.

- I kada mene optužuju za to da kao država nismo uradili dovoljno, da nabavljamo lekove koji nisu odobreni... Želim da vas obavestim da smo nabavili i vakcine, koje u tom trenutku nisu bile odobrene, a zatim su sve odobrene od nadležnih svetskih, evropskih i domaćih institucija - rekao je Vučić.

Predsednik je dodao da je država već nabavila lekove koji su poznati kao najbolji lekovi i u najrazvijenijim zemljama, od Kadane do Australije.

- Nama je potrebno još malo vremena da u potpunosti pobedimo koronu i zato, vakcinišite se, disciplina pobeđuje - poručio je Vučić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike