Srpska Budva dala podršku Srbima sa Kosmeta

25.09.2021

12:43

0

Autor: 24sedam

Napadi i pritisci na Srbe sa Kosmeta koji se dešavaju poslednjih nekoliko dana ujedinili su sve naše sunarodnike kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj i Crnoj Gori. U prilog tome govori i transparent koji je istaknut u Budvi kojim Srbi sa primorja pružaju podršku našem narodu na braniku otadžbine u njegovoj borbi za osnovna ljudska prava.

Srpska Budva dala podršku Srbima sa Kosmeta
Copyright 24sedam

Na transparentu je napisana sada već čuvena poruka jednog od Srba koji protestuje na Jarinju koju je uputio “do zuba” naoružanom pripadniku ROSU i time pokazao da se naš narod, iako goloruk, ne plaši tzv. Specijalne policije lažne države Kosovo.

24sedam
 

Transparent u Budvi, kao i brojne poruke podrške iz Srbije, Republike Srpske i Crne Gore jasno pokazuju da je ceo srpski narod jedinstven u stavu da nećemo nikom dati naše Kosovo i Metohiju.

Podsetimo, već nekoliko dana Srbi blokiraju administrativne prelaze zbog protivpravne odluke prištinskih vlasti o registarskim oznakama. Na asministrativnim prelazima nalaze se i naoružani pripadnici ROSU, ali to nije uplašilo naše sunarodnike.

Na internetu se nedavno pojavio snimak na kojem se vidi kako pripadnici ROSU sa dugim cevima, noseći dinamit, prolaze pored Srba koji su tokom njihovog prolaska ponižavali i ismevali albanske “specijalce”. 

   
   

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike