Skandal na aerodromu u Podgorici: Ekipi 24sedam oduzeta oprema bez ikakvog objašnjenja!

03.09.2021

10:06 >> 13:53

0

Autor: 24sedam

Jasna je namera crnogorskih vlasti da se spreči objektivno izveštavanje sa najvažnijeg događaja za Srpsku pravoslavnu crkvu

Skandal na aerodromu u Podgorici: Ekipi 24sedam oduzeta oprema bez ikakvog objašnjenja!
Printscreen/Youtube

Novinarska ekipa 24sedam sletela je jutros na podgorički aerodrom kako bi naredna tri dana pratila sva dešavanja povodom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Na izlazu sa aerodroma snimatelju našeg portala je oduzeta sva oprema – kamera, stativ, bubice, mikrofon, rasveta… Carinici nisu dali nikakvo objašnjenje, iako je naša ekipa imala svu potebnu dokumentaciju za opremu koju je unela u Crnu Goru, kao i akreditacije za praćenje događaja.

Pročitajte još

Kontaktirali smo s nadležnima na aerodromu, koji nam nisu dali nikakvo objašnjenje, osim da su pojačane kontrole zbog predstojećeg događaja.

Podsetimo, ustoličenje mitropilita je u nedelju, 5. septembra na Cetinju, a u subotu po podne je svečani doček patrijarha Porfirija, koji bi u nedelju trebalo da predvodi ustoličenje.

Jasna je namera crnogorskih vlasti da se spreči objektivno izveštavanje sa najvažnijeg događaja za Srpsku pravoslavnu crkvu, kao i celi naš narod.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi