Nakon što je usledila istraga zbog pretnji direktoru JKP "Komunalac", Logvinov izvređao i narodnu poslanicu

08.01.2021

16:47 >> 09:27

0

Autor: M. I.

Ovo nije prvi incident u kojem je učestvovao Logvinov

Nakon što je usledila istraga zbog pretnji direktoru JKP "Komunalac", Logvinov izvređao i narodnu poslanicu
Copyright Igor Logvinov, Printscreen/Facebook

Igor Logvinov, član Stranke Rusa Srbije, vređao je na svom fejsbuk-profilu jednu od narodnih poslanica iz Čačka u Skupštini Srbije.

Printscreen/Facebook

On je izbacio status “Pazi šta ćutiš!”. da bi posle toga u komentarima napisao: “Naša narodna poslanica… je to uradila zato i jeste poslanik… Ona se bori za bolji Čačak… Još je samo malo kolena bole ali proći će.”

Printscreen/Facebook

Inače, Logvinov je zaposlen u Crvenom krstu, a prema informacijama kojim raspolažu mediji, upleten je u mnogobrojne zloupotrebe u toj organizaciji.

Podsetimo, ovo nije prvi incident u kojem je učestvovao Logvinov. On je, inače, poznat po pretnjama koje je upućivao mnogim Čačanima. Prema pisanju medija, on je, početkom septembra 2020. godine, pretio direktoru JKP “Komunalac” Petru Domanoviću jer nije produžio ugovor o radu njegovoj snahi.

U dokumentaciji iz istrage piše da je Logvinov Domanoviću pretio čupanjem ušiju. Te pretnje mu je prvo izrekao na ulici, a potom i u njegovom kabinetu u zgradi “Komunalca”. Kako je pisao Media portal, pravi razlog za bes Logvinova bilo je to što je prijavljen službama, koje su počele da mu naplaćuju uslugu iznošenja smeća, što do tada nije bio slučaj.

Građani Čačka su posle najnovijih Logvinovih incidenata uznemireni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike