Vučić obelodanio: "Primiću vakcinu kada stigne novi kontingent iz Kine!"

25.03.2021

12:13 >> 12:33

0

Autor: J.B.O.

Ponovo je upitao ambasadorku Kine da li će te vakcine stići nešto ranije u Srbiju

Vučić obelodanio: "Primiću vakcinu kada stigne novi kontingent iz Kine!"
Copyright Tanjug/Dragan Kujundzić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je veoma važno da što pre u Srbiju stigne novi kontingent vakcina iz Kine, kako bi se ubrzala vakcinacija stanovništva i omogućilo privredi da radi.

Vučić je tokom obilaska radova na brzoj pruzi u Zemunu, u razgovoru sa ambasadorkom Kine Čen Bo, rekao da će se i sam vakcinisati kada stigne taj kontingent vakcina.

Ponovo je upitao ambasadorku da li će te vakcine stići nešto ranije u Srbiju. Predsednik je ranije najavio da će još milion doza vakcine kineskog  “Sinofarma” doći u Srbiju između 5. i 10. aprila.

– Sledeće nedelje se vidimo na deonici Preljina – Požega, a i pre toga… Ja ću opet da čekam vakcine i ako ne bude najavljeno. I čim dođu, odmah prvi ili drugi dan ću da se vakcinišem – kazao je predsednik obraćajući se ambasadorki Kine.

Pročitajte još:

Istakao je da je jako važno da se ubrza vakcinacija stanovništva kako bi mogla privreda da radi i da se otvore ugostiteljski objekti.

Vučić je napomenuo da sa vakcinacijom treba požuriti i zbog obeležavanja katoličkog Uskrsa i pravoslavnog Vaskrsa i zahvalio Kini na pomoći.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike