Palma napravio žurku u avionu: Srpsku medicinsko-političku delegaciju na putu do Hurgade zabavljao Đani (VIDEO)

12.04.2021

13:46 >> 14:32

0

Autor: J.B.O.

Dragan Marković je ovu proslavu prihvatio, te je muzici dopustio da nastavi svirku

Palma napravio žurku u avionu: Srpsku medicinsko-političku delegaciju na putu do Hurgade zabavljao Đani (VIDEO)
Copyright ATA Images

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma sa medicinsko-političkom delegacijom u kojoj je 130 ljudi krenuo je juče u Egipat u letovalište Hurgada. Tokom puta u avionu, u biznis klasu u kojoj se nalazio Marković ušao je pevač Đani sa harmonikašem i počela je prava žurka.

Dragan Marković je ovu proslavu prihvatio, te je muzici dopustio da nastavi svirku.

Neki putnici su se požalili da je “terevenka” trajala čak više od pola sata.

Stjuardese su pokušavale da primire putnike, ali to nije bilo moguće.

– Stjuardese pokušavaju da ih smire, ali žurka ne staje već pola sata, nama se spava, tu kreće da peva i neka žena pored Đanija, taj Palmin kamerman nas snima i postaje malo too much – napisala je korisnica društvene mreže Twitter koja je bila na letu sa delegacijom iz Srbije.

Dragan Marković Palma je ranije najavio i da je obezbedio donatore za odlazak 1.000 lekara i zdravstvenih radnika u Grčku u junu ove godine. Ali tada nije naveo da li i koliko košta muzika u avionu.

Marković je juče objavio saopštenje povodom odlaska medicinsko-političke delegacije u Hurgadu.

U saopštenju se navodi da su u delegaciji koja je krenula za Egipat zdravstveni radnici sa prve linije odbrane od kovida-19, iz Beograda, Niša, Kruševca, Jagodine, Ćuprije Paraćina, Despotovca i Rekovca.

Marković je naglasio da su u delegaciji radnici iz Kliničkog centra Srbije, Kliničko-bolničkog centra “Dragiša Mišović“, Instituta za kardiovaskularne bolesti “Dedinje“, Vojnomedicinske akademije. Tu su i radnici KBC “Bežanijska kosa“, Kliničkog centra Niš, Kovid bolnice Kruševac, Klinike za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju iz Beograda, Medicinskog sistema Beograd, Opšte bolnice u Jagodini i Doma zdravlja u Jagodini, kao i Opštih bolnica u Ćupriji i Paraćinu. U delegiji su i radnici Doma zdravlja “Dr Simo Mlošević“ iz Beograda i zdravstvenih centara u Despotovcu i Rekovcu.

Pored Markovića u delegaciji su i poslanici Jadranka Jovanović iz Srpske napredne stranke, kao i Marija Jevđić i Života Starčević iz Jedinstvene Srbije.

B.B./ATAImages

Delegacija će boraviti u Hurgadi od 11. do 17. aprila.

U saopštenju se navodi da je u delegaciji i vlasnik kompanije za proizvodnju nameštaja iz Jagodine “Jela“, Miroljub Radovanović.

Tokom boravka u Hurgadi privredno-politički deo delegacije imaće sastanke sa poslanicama iz egipatskog parlamenta koji će iz Kaira doći u Hurgadu, zatim sa guvernerom Crvenog mora, generalom Amr Hanafijem, kao i sa više egipatskih privrednika.

Medicinski deo delegacije, koji je i najbrojniji, obići će Klinički centar u Hurgadi i imaće razgovore sa svojim egipatskim kolegama, navedeno je u saopštenju.

Pročitajte još:

– Ova delegacija ima i verski karakter jer je deo delegecije i zastupnik manastira Hilandar za Srbiju Miloš Stojković, koji će imati susret sa predstavnicima Koptske pravoslavne crkve u Egiptu – rekao je Marković pred polazak za Egipat.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike