Napadnut pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava! Borisa Milićevića jurio muškarac s nožem: Sad ću da te zakoljem

10.05.2021

10:34 >> 12:16

0

Zahvaljujući brzoj reakciji policije napadač je uhapšen

Napadnut pomoćnik ministra za ljudska i manjinska prava! Borisa Milićevića jurio muškarac s nožem: Sad ću da te zakoljem
Copyright

Pomoćnika ministra za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Borisa Milićevića sinoć je nepoznati muškarac pokušao da izbode nožem.

Napad se dogodio oko 9.30 ispred moje zgrade. Izašao sam da prošetam psa, i dalje ne mogu da verujem šta se desilo. Morao sam to da objavim na društvenim mrežama, jer me transparentnost štiti – rekao je za “24sedam” Milićević.

-Taman kada sam krenuo nazad, nakon kratke šetnje primetio sam nepoznatog muškarca koji me je potom gađao nečim, učinilo mi se da je bio kamen jer se baš čulo kada je palo na zemlju. Pitao sam ga: “Čoveče šta to radiš?” nakon čega je on iz jakne izvukao nož. Obratio mi se rečima – Sad ću da te zakoljem, pederu – priča vidno potresen Milićević.

Kaže da je počeo da beži, ali da muškarac nije odustajao i da je nastavio da ga juri sa nožem u ruci.

-Zatražio sam pomoć od nekog mladića i devojke, rekao sam im da hoće da mi izbode, ali sam od njih samo dobio kratak odgovor: “Vidimo” – kaže pomoćnik ministra.

Uspeo je ipak da stigne do ulaza svoje zgrade i uđe u svoj stan, nakon čega je odmah pozvao policiju.

Policijski izveštaj je podelio i na društvenim mrežama.

O prošloj noći…

Posted by Boris Milićević on Понедељак, 10. мај 2021.

 

Prema njegovim rečima napadač ima oko 60 godina, a zahvaljujući brzoj reakciji policije osumnjičeni je uhapšen.

Pročitajte još

Boris Milićević je član SPS-a, dugogodišnji borac za prava LGBT osoba i prvi deklarisani homoseksualac političar u Skupštini Srbije. Prošle godine je imenovan za pomoćnika ministra za međunarodnu saradnju u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike