Portparol Velje Nevolje čuva glavu kriminalne hobotnice!?

14.05.2021

14:30 >> 18:46

0

Autor: 24sedam

Serija sramnih tekstova nije uspela da odbrani neodbranjivo, ali su nam rekli mnogo toga

Portparol Velje Nevolje čuva glavu kriminalne hobotnice!?
Copyright 24sedam

„Papir sve trpi“ stara je izreka koja je prethodnih dana po ko zna koji put potvrdila svoju istinitost. Za to se pobrinuo portal iza kojeg stoji jedan političar koji sebe naziva liderom opozicije.

PROČITAJTE JOŠ:

Javnost je imala priliku da vidi kako govoreći u ime Velje Nevolje ovaj političar praktično postaje njegov portparol. Samo po sebi to nije čudno s obzirom šta je prethodnih godina radio na političkoj sceni: od raznih podmetačina do otvorenih laži.

Odbrana neodbranjivog

Ipak, poslednjih nekoliko dana desilo se nešto, za širu javnost, čudno. Naime, ovaj opozicioni političar se otvoreno stavio na stranu trenutnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića, braneći njegovu ličnost od mračne istine koja polako izlazi u javnost.

Za mnoge je to verovatno čudno. Zašto bi jedan od opozicionih političara branio visoko pozicioniranog člana Srpske napredne stranke? Šta ih to veže?

Zašto im smeta hapšenje kriminalaca?

Zna se da je pomenuti opozicionar dok je bio na vlasti duboko napunio džepove. Javnost je skoro imala priliku da sazna i za njegove brojne račune širom sveta. S druge strane, na površinu, polako ali sigurno, isplivavaju veoma bliske veze nekadašnjeg ministra policije sa klanom Velje Nevolje.

Zašto bi jednom poštenom političaru, kako se predstavlja, smetalo hapšenje najmonstruoznijeg kriminalnog klana sa srpskih ulica? Zašto bi mu smetalo stajanje na put trgovcima drogom? Kakvi su to zajednički interesi koji spajaju ovog opozicionog političara sa Nebojšom Stefanovićem?

A.K./ATAImages.

Sve su ovo pitanja koja se postavljaju posle serije sramnih tekstova kojima se neuspešno pokušavaju sakriti veze bivšeg ministra policije sa glavosečama Velje Nevolje.

Ambasade formiraju mišljenje

Posebno je zanimljivo da se u jednom od tekstova navodi da se Nebojša Stefanović „uzdao u podršku Sjedinjenih Američkih Država“. Da li nam to govori da je nekadašnji ministar policije ostvario neke veze sa stranim silama koje prevazilaze legalne diplomatske okvire?

Ako je to tačno, onda posebno ne treba da čudi što opozicija naprasno počinje da brani istog onog Stefanovića kojeg je ranije napadala, jer nije tajna da opozicioni političari svoje mišljenje formiraju u ambasadama stranih zemalja.

Do juče je Nebojša Stefanović za sve njih bio “slina”, “ćoravi uvlakač”, “šef narko klana”, a danas bi ga rado sačuvali kao trojanskog konja Srpske napredne stranke.

Jedno je sigurno: na sva postavljena pitanja odgovori se sami nameću. Ironično, tekstovi nisu uspeli da odbrane neodbranjivo, ali su nam rekli mnogo toga. Koliko god se trudili da sakriju istinu, ona polako izlazi na videlo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike