Zoran Spasić: Premijer Vučević pokazao izuzetnu i nepokolebljivu posvećenost državnim interesima

21.06.2024

11:36

0

"Mudra politika predsednika Vučića i snažno državničko delovanje premijera Vučevića garant napretka naše otadžbine", istakao je

Zoran Spasić: Premijer Vučević pokazao izuzetnu i nepokolebljivu posvećenost državnim interesima
Miloš Vučević - Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic

Premijer Vučević je u centar političkog delovanja Vlade Srbije, stavio brigu o ljudima i državi, i pokazao izuzetnu i nepokolebljivu posvećenost državnim, nacionalnim, narodnim i ekonomskim interesima naše zemlje, usmeravajući našu zemlju ka snažnom razvoju i privlačenju investicija - izjavio je Zoran Spasić, predsednik Centra za bezbednosnu i međunarodnu politiku.

Vučević je Novi Sad učinio gradom koji predstavlja snažan motor razvoja naše zemlje

Evidentno je da je Srbija predvođena najboljim srpskim vladarom u istoriji srpskog naroda, predsednikom Srbije, Aleksandrom Vučićem i snažnim državnikom, koji danonoćno radi za Srbiju, premijerom Milošem Vučevićem, Srbija vodi slobodarsku, suverenu nezavisnu i samostalnu politiku, politiku sa kičmom!

Printscreen/Novo jutro
 

Kao gradonačelnik Novog Sada, premijer Vučević postigao je zaista impresivne stvari, privukao neverovatan broj investicija, Novi Sad učinio gradom koji predstavlja snažan motor razvoja naše zemlje. 

Mudra politika predsednika Vučića i snažno državničko delovanje premijera Vučevića garant napretka naše otadžbine

Premijer Vučević je kao ministar odbrane sproveo veliku i sveobuhvatnu modernizaciju Vojske Srbije, brižljivo se vodeći državnom politikom vojne neutralnosti, i saradnje sa svima.

Na međunarodnoj sceni diplomatsko umeće premijera Vučevića, unapredilo je našu poziciju u međunarodnoj i regionalnoj saradnji, i omogućilo partnerstva koja su od velikog značaja za našu državu.

Nesumnjivo možemo zaključiti da mudra politika predsednika Vučića i snažno državničko delovanje premijera Vučevića, je garant napretka naše otadžbine, zaključio je Spasić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: dnevnik.rs

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike