Gašić se sastao sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana Vugarom Mustafajevim

14.06.2024

18:30

0

Ministri Gašić i Mustafajev saglasili su se da se konkretni koraci daljeg razvoja saradnje pre svega ogledaju u realizaciji projekata i razmeni znanja u oblastima odbrambene industrije

Gašić se sastao sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana Vugarom Mustafajevim
Važan sastanak - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije/Nikola Mladenović

Ministar odbrane Bratislav Gašić sastao se danas u Bakuu sa ministrom odbrambene industrije Azerbejdžana Vugarom Mustafajevim, sa kojim je razgovarao o saradnji odbrambenih industrija Srbije i Azerbejdžana.

Ministri Gašić i Mustafajev saglasili su se da se konkretni koraci daljeg razvoja saradnje pre svega ogledaju u realizaciji projekata i razmeni znanja u oblastima odbrambene industrije i da je reč o obostranom interesu, koji podstiče sveukupne dobre odnose Srbije i Azerbejdžana.

Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije/Nikola Mladenović
 

Ministar Gašić zahvalio je na pozivu i potvrdio da će Ministarstvo odbrane Republike Srbije učestvovati na predstojećem međunarodnom sajmu u oblasti odbrane koji se održava u Azerbejdžanu, u septembru ove godine.

Na kraju sastanka, zaključeno je da je saradnja u oblasti odbrambene industrije dve zemlje dobra, kao i da postoji značajan potencijal za njeno dalje unapređenje.

Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije/Nikola Mladenović
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike