Oni stvarno nemaju ni stida ni srama: Opozicioni mediji veličaju Aljbina Kurtija koji svakodnevno teroriše Srbe na Kosmetu! (FOTO)

11.06.2024

17:28

0

Opozicioni mediji protiv svoje zemlje, a veličaju Aljbina Kurtija

Oni stvarno nemaju ni stida ni srama: Opozicioni mediji veličaju Aljbina Kurtija koji svakodnevno teroriše Srbe na Kosmetu! (FOTO)
Aljbin Kurti - Copyright Profimedia

Opozicioni mediji u Srbiji, koji su pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka, otvoreno nastavljaju da podržavaju teroristu Aljbina Kurtija, koga žele da predstave maltene kao sveca koji se ''stara i brine o Srbima na Kosovu i Metohiji''.

U svemu tome naročito prednjače tajkunska N1 i tabloid "Danas" koji medijski prostor ustupaju Kurtijevim izjavama u kojima on navodno iskazuje brigu za naš narod u južnoj srpskoj pokrajini. Možemo se upitati, ako Srbi na Kosmetu ovako žive dok Kurti ''brine'' o njima, kako bi tek živeli da ne brine. 

To što su Srbi pod svakodnevnim terorom Aljbina Kuritja, nimalo ne smeta N1, koja prenosi da je Kurti izjavio da "nema problem sa Srbima, već sa Vladom Srbije". N 1 se na ovaj način otvoreno stavlja na stranu teroriste, a protiv svoje zemlje. 

 

Printscreen
 

Ništa bolji nije ni opozicioni "Danas", koji Kurtija takođe predstavlja "glasom razuma". 

Printscreen
 

U trenutku dok mediji naklonjeni srpskoj opoziciji nastavljaju da Kurtija dižu u nebesa, stvarnost je potpuno drugačija. 

Kurti svakodnevno hapsi naš narod, oduzima mu imovinu i sprovodi konstantan teror, a jasno je da će njegovi problemi sa srpskim narodom sasvim nestati jedino ako Srba na Kosmetu uopšte ne bude, što mu je i cilj, a što bi verovatno jedva dpčekali i gore spomenuti opozicioni mediji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike