Može li srpska opozicija da padne niže od ovoga: Sada su se udružili i sa krvnikom Veslijem Klarkom, koji je ubijao Srbe! (FOTO)

11.06.2024

15:34

0

Vesli Klark i srpska opozicija igraju u istom timu

Može li srpska opozicija da padne niže od ovoga: Sada su se udružili i sa krvnikom Veslijem Klarkom, koji je ubijao Srbe! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Printscreen/YouTube/ AP Archive

Zloglasni američki general Vesli Klark, krvnik iz NATO pakta koji je zverski bombardovao Srbiju 1999. godine, našao se sada na istoj strani i istom zadatku sa beznadežnom i posrnulom srpskom opozicijom.

Ratni zločinac Klark je u intervjuu za CNN, koji su brže bolje preneli tajkunski mediji na čelu sa opozicionim portalom Direktno, rekao da bi učešće kompanije Džareda Kušnera (zeta Donalda Trampa) u izgradnji kompleksa na mestu stare zgrade Generalštaba u Beogradu, koji bi uključivao i memorijal žrtvama NATO agresije, bilo izdaja SAD. 

- Prvo, ta zgrada je, koliko nam je poznato, bila prazna kada smo je pogodili. Drugo, to nije bila NATO agresija, to je bila kulminacija dugogodišnjih diplomatskih napora da se srpski diktator Slobodan Milošević ubedi da ne ubija sopstvene građane u delu Srbije poznatom kao Kosovo -  rekao je Klark, koji je jedan od najvećih srpskih dželata. 

Printscreen
 

Jedino tačno što je ovaj srbomrzac u ovoj izjavi izrekao jeste to da postoji deo Srbije pod nazivom Kosovo, iako mu se to izricanje istine verovatno nehotice omaklo. 

Poznato je da se, sa druge strane, srpska opozicija na čelu sa lažnim ekologom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom zavetovala da će sprečiti dogovor države sa Kušnerom o izdavanju zgrade starog Generalštaba na 99 godina.

Očigledno je,dakle, da Ćuta i raspala autošovinisitčka srpska opozicija igraju u istom timu kao i zlikovac Vesli Klark. Ovaj lažljivi NATO general je rušio Beograd, a srpska opozicija pomaže mu u nastojanjima da njegovo nedelo večno ruzi Beograd. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike