Srbi prvi put nisu zatečeni, sve su shvatili, ali drugi narodi nisu: Rezolucija o Srebrenici poraz Zapada, koji ovde hoće da zatruje odnose!

05.06.2024

17:41

0

Za rezultate glasanja o rezoluciji o Srebrenici, Karajlić kaže da je to poraz Zapada

Srbi prvi put nisu zatečeni, sve su shvatili, ali drugi narodi nisu: Rezolucija o Srebrenici poraz Zapada, koji ovde hoće da zatruje odnose!
Nele Karajlić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Srbi prvi put nisu zatečeni, sve su shvatili, ali nisu drugi narodi, izjavio je roker, pisac i glumac Nele Karajlić govoreći o aktuelnoj situaciji u regionu i istakao da što pre i oni shvate, biće bolje. 

Za rezultate glasanja o rezoluciji o Srebrenici, Karajlić kaže da je to poraz Zapada.

- Više je onih zemalja koje nisu za rezoluciju, nego onih koje jesu. Rezolucija je pokazala promenu, a to je da se Zapad bez veze upetljao u to pitanje - kazao je Karajlić gostujući sinoć u emisiji RTRS "Srpska pred sudom".

Ništa se, kaže, nije promenilo za 33 godine, od "Nadrealista" ostalo je aktuelno.

- Ovo područje je postalo trusno. Kanjon Drine je postao linija na kojoj se reflektuje svaki važan događaj na planeti. Slična tačka našoj je Bliski istok - naveo je Karajlić i ukazao da je cilj Zapada da zatruje odnose u regionu.

- Često se silom pokušava uraditi nešto kako bi se stanje komplikovalo - naveo je. 

Za proces protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika pred Sudom BiH kaže da je cirkus.

- Cilj Zapada je da pojača animozitete ovde. I zato se sudi predsedniku Dodiku i zato je doneta rezolucija o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama. To sam odmah shvatio - naveo je Karajlić. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike