Na Vračaru je, što se tiče izbora, sve regularno: Opozicija danas izvršila uvid u izborni materijal, nema nepravilnosti!

04.06.2024

17:53

0

Ustanovljeno da nije bilo razlike između Zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom materijalu

Na Vračaru je, što se tiče izbora, sve regularno: Opozicija danas izvršila uvid u izborni materijal, nema nepravilnosti!
Copyright TANJUG/ STR

Predsednica Izborne komisije GO Vračar Biljana Živković saopštila je da je danas na zahtev članova Izborne komisije iz redova opozicije izvršen uvid u izborni materijal i da je ustanovljeno da nije bilo razlike između Zapisnika o radu biračkih odbora i stanja u celokupnom materijalu.

- Uvidu su prisustvovali, pored članova Izborne komisije GO Vracar i predstavnik posmatrača - Crte - navela je Živković, saopštila je Izborna komisija GO Vračar. 

Nenad Đorđević, predsednik opštinskog odbora SNS Vračar, izjavio je jutros da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini. 

- Na opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista, što se nije dogodilo nigde u Srbiji. Sa predstavnicima većine tih izbornih lista mi kao stranka imamo od ranije dobre odnose i čvrst dogovor da, ako dobiju odbornike, nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara. Lista "Aleksandar Vučić - Vračar sutra" ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čine 34 od 63 odbornika - rekao je Đorđević. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike