Ponoš ogolio opozicionu scenu: Kako mogu da zameraju nešto Vučiću, kad su sami kršili zakon i molili ga da im progleda kroz prste?!

04.06.2024

09:52

0

On je ocenio da oni ne da su kršili taj zakon, već i zakon koji je donesen davno donesen

Ponoš ogolio opozicionu scenu: Kako mogu da zameraju nešto Vučiću, kad su sami kršili zakon i molili ga da im progleda kroz prste?!
Copyright X/detektor laži

Pro NATO Zdravko Ponoš udario je na svoje donedavne kolege i saborce iz opozicije rekavši da nemaju pravo da bilo šta zameraju Aleksandru Vučiću kad su oni kršili zakon koji su sami tražili da bude izglasan.

- Neke štete koje su napravljene od strane opozicije su vrlo ozbiljne. Šteta je to kad opozicija predloži zakon, bude izglasan uz podršku vlasti, a onda kasnije ista ta opozicija krši isti taj zakon zbog manjka kapaciteta i manjka pravnog znanja! rekao je Ponoš.

On je ocenio da oni ne da su kršili taj zakon, već i zakon koji je donesen davno donesen i koji se već dugo primenjuje, a uključuje pravila o zastupljenosti polova na listama.

-A onda još traže od vlasti da im izađu u susret i pusti im liste. I, kako ćemo sutra mi da damo primedbu režimu oko kršenja zakona kad su oni molili isti taj režim da im progleda kroz prste - rekao je Ponoš. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike