Vulin čestitao Vučiću na pobedi: Birači su ga nagradili za borbu i hrabrost

03.06.2024

11:13

0

Autor: 24sedam

Srbija je još jednom glasala da ne priznamo takozvano Kosovo, da sačuvamo Republiku Srpsku i sve Srbe gde god da žive i da ne uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji.

Vulin čestitao Vučiću na pobedi: Birači su ga nagradili za borbu i hrabrost
Aleksandar Vulin - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin čestitao Aleksandru Vučiću i srpskom narodu ubedljivu pobedu na izborima:

Vučić je doneo pobedu našoj listi, birači su ga nagradili za borbu i hrabrost, zahvaljujući njemu nisu bili kritični prema svima nama

"Srbija je dobila izbore koje nije smela da izgubi, izbore za pravo da ostane slobodna. Aleksandar Vučić je doneo pobedu našoj listi, birači su ga nagradili za borbu i hrabrost i zahvaljujući njemu nisu bili kritični prema svima nama, a posebno prema lokalnim funkcionerima koliko su mogli da budu. Aleksandar Vučić je u njihovo ime obećao da će oni brinuti o ljudima, predsednička se ne poriče, već se ispunjava, ko to ne razume, ne treba da bude vlast. 

Srbija je još jednom glasala da ne priznamo takozvano Kosovo, da sačuvamo Republiku Srpsku i sve Srbe gde god da žive i da ne uvedemo sankcije Ruskoj Federaciji. Čestitam Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci, našoj koaliciji i svim građanima Srbije veliku pobedu", poručio je potpredsednik Vlade Republike Srbije i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike