Vučević: Verujemo u pobedu, jer verujemo u rad i napredak! Biće kako građani kažu, to je za nas svetinja

02.06.2024

20:01

0

Verujem da će volja građana biti jedina vrednost, jedina zakonomernost o tome ko je dobio poverenje na izborima, istakao je Vučević

Vučević: Verujemo u pobedu, jer verujemo u rad i napredak! Biće kako građani kažu, to je za nas svetinja
Copyright Printscreen/Instagram/milosvucevic

Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević istakao je da su izbori uvek festival demokratije, i da tako uvek treba da bude. 

- Verujem da će volja građana biti jedina vrednost, jedina zakonomernost o tome ko je dobio poverenje na izborima - rekao je i dodao da je umereni optimista da će upravo lista, koju podržava, "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" pobediti u Novom Sadu, kao i da će ta lista odneti pobedi u svim lokalnim samoupravama i gradovima gde se izbori danas održavaju. 

- Kako god da glasaju građani, tako će biti, bez bilo kakvog osporavanja. Biće isključivo kako građani kažu, to je za nas svetinja. Verujem da građani cene i rad i pre svega odgovornost i da će tako biti! Verujemo u pobedu jer verujemo u rad i napredak, kako Novog Sada, tako i cele države - rekao je Vučević.

Vučević je glasao jutros u Novom Sadu. On je na glasačko mesto u Mesnu zajednicu "Narodni heroji" došao sa porodicom, sa suprugom i sinovima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike