"Organizovana je hajka protiv SNS": Brnabić o plasiranju lažnih vesti - sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima!

02.06.2024

12:28

0

Autor: 24sedam

Prvo ste nam branili da imamo kampanju od vrata do vrata, sada da imamo pozivne centre - napisala je ona

"Organizovana je hajka protiv SNS": Brnabić o plasiranju lažnih vesti - sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima!
Copyright Foto/Jovana Kulašević

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži X povodom organizovane hajke i plasiranja poluistina i lažnih vesti protiv Srpske napredne stranke

- Od jutros je u toku organizovana hajka i plasiranje poluistina i lažnih vesti protiv SNS. Svaka stranka ima svoje pozivne centre, imale su oduvek, imaju i imaće. Na dan izbora, naši aktivisti odatle pozivaju naše članove i simpatizere da izađu na izbore i glasaju - napisala je ona na mreži X. 

Brnabić se pita od kada je to prekršaj. 

- Šta je problem? O čemu se radi? Od kada je ovo prekršaj? Prvo ste nam branili da imamo kampanju od vrata do vrata, sada da imamo pozivne centre, sutra ćete nam braniti da učestvujemo na izborima. To je demokratija? Još jednom, pozivam sve na strpljenje i mir, na fer kampanju i poštovanje svih u Srbiji - napisala je Brnabić.

U toku je specijalni rat koji tajkunski mediji vode protiv Srbije šireći laži o kol centrima u Beogradu.

Tajkunski mediji dovode javnost u zabludu navodeći da se u Sportskom centru "Banjica" nalazi kol centar SNS predstavljajući to kao nelegalnu radnju.

Međutim, Ognjenović je rekao da je deo u SC najnormalnije zakupljen, a da je grupa od oko 20 ljudi nasilno ušla, da su razvaljena vrata i da je tom prilikom jedno lice povređeno.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike