Funkcioneri Kreni-Promeni i novinari N1 fizički napali članove SNS! Oglasio se Gradski odbor i demantovao navode opozicionih medija

02.06.2024

11:21

0

Služba za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd oglasila se povodom skandaloznih optužbi

Funkcioneri Kreni-Promeni i novinari N1 fizički napali članove SNS! Oglasio se Gradski odbor i demantovao navode opozicionih medija
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Služba za informisanje Gradskog odbora Srpske napredne stranke Beograd oglasila se povodom skandaloznih optužbi tajkunske N1 televizije i pokreta Kreni-Promeni.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

- Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograd saopštava da su na nasilan način funkcioneri organizacije Kreni-Promeni zajedno sa novinarima televizije N1 upali u izborni štab Opštinskog odbora SNS Voždovac, koji radi poštujući sve zakone.

Funkcioneri Kreni-Promeni su prilikom upada, fizički nasrnuli na naše članove i aktiviste i tom prilikom povredili jednog našeg člana.

Opštinski odbor SNS Voždovac organizovao se za izborni dan, na zakonom dozvoljen način, a prostor iz kojeg sprovodimo uobičajene izborne radnje, zakupljen je od SC Banjica.

Kao što smo najavljivali i upozoravali pre izbora, pojedine opozicione organizacije imaju nameru da na izborni dan izazivaju haos.

Ništa od toga nas neće sprečiti da omogućimo da izborni dan prođe u najboljem redu i da građani na demokratskim izborima dobiju priliku da izaberu one koje žele da ih vode.

Pozivamo nadležne državne organe da reaguju u skladu sa zakonom i utvrde krivce ovog incidenta, kao i građane da ne nasedaju na njihove provokacije i laži - navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike