Petković sasuo istinu u lice Vjosi Osmani: Pretvorili ste opštine u narko-jazbine, vaši nasilnici svakodnevno teraju Srbe sa Kosmeta

30.05.2024

12:30

0

Autor: 24sedam

Ovo je realnost vaše i Kurtijeve "pravne države" i "demokratije" - napisao je Petković

Petković sasuo istinu u lice Vjosi Osmani: Pretvorili ste opštine u narko-jazbine, vaši nasilnici svakodnevno teraju Srbe sa Kosmeta
Petar Petković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković oglasio se na društvenoj mreži X povodom objave Vjose Osmani koja je izjavila da je juče prošlo godinu dana od navodnog srpskog napada na severu Kosova.

- Oni koji su pucali u leđa Dragiši Galjku i brutalno pretukli Dušana Obrenovića i još 50 Srba slobodno šetaju eklatantno nekažnjeno! Priština je godinu dana terorisala Srbe, a vaši gaulajteri odlučuju o samo 3,5% albanskih glasova - napisao je on.

Petković je naveo da su oni opštine pretvorili u narko jazbine i oružanom silom zatvorili filijale Poštanske štedionice i blagajne.

- A, vaši nasilnici svakodnevno maltretiraju Srbe terajući ih sa Kosova i Metohije. Ovo je realnost vaše i Kurtijeve "pravne države" i "demokratije" - napisao je Petković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike