Novi napad ekstremističke "Slobodne Bosne" na Vučića: Svako ko je spreman da optuži predsednika Srbije dobiće prostor za to

23.05.2024

10:39

0

Svako ko je spreman da optuži Vučića i srpsko rukovodstvo za bilo šta, dobiće medijski prostor, bez obzira što nikakvu podršku nema

Novi napad ekstremističke "Slobodne Bosne" na Vučića: Svako ko je spreman da optuži predsednika Srbije dobiće prostor za to
Copyright Profimedia Printscreen slobodna bosna ba

Ekstremistička Slobodna Bosna, koja se ističe u besprizornim napadima na Srbiju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića objavila je članak koji nedvosmisleno pokazuje koordinisano delovanje propale srpske opozicije i antisrpski orijentisanih elemenata iz regiona.

U intervjuu pod naslovom Upozorenje iz Srbije: "Vučić je nadmašio i Gebelsa, i Šešelja i Miloševića, dobro pazite kakve planove ima s Dodikom i Porfirijem…", klevetničke tvrdnje iznosi Nemanja Milošević, jedan od nosilaca liste "Srbija na zapadu - Da se struka pita".

Koliko ga i "njegovi" ozbiljno shvataju pokazuje činjenica da mu je lista na decembarskim izborima osvojila tačno 5.462 glasova, gotovo duplo manje od broja neophodnih potpisa.

Ovog opskurnog predstavnika liste koja praktično nije ni postojala na političkoj mapi Srbije, Slobodna Bosna uzima kao merodavnog sagovornika i daje mu prostor za tumačenje Srbije, predsednika Vučića i srpskog naroda.

Dakle, svako ko je spreman da optuži Vučića i srpsko rukovodstvo za bilo šta, dobiće medijski prostor, bez obzira što nikakvu podršku nema.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike