Ministar Mali uputio snažne reči podrške predsedniku Vučiću: Vaš narod će uvek biti uz vas, kakav god da je ishod današnjeg glasanja (VIDEO)

23.05.2024

10:33

0

Autor: 24sedam

Pokazali ste nam kako u turbulentnim vremenima naša zemlja mora da se okrene sebi, štiteći svoje interese uprkos međunarodnim pritiscima - napisao je Mali

Ministar Mali uputio snažne reči podrške predsedniku Vučiću: Vaš narod će uvek biti uz vas, kakav god da je ishod današnjeg glasanja (VIDEO)
Siniša Mali - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Ministar finansija Siniša Mali uputio je snažnu poruku podrške srpskoj delegaciji na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem uoči današnje sednice Generalne skupštine UN na kojoj će se glasati o rezoluciji o Srebrenici.

- Poštovani predsedniče, hvala Vam na požrtvovanosti, pregalačkom zalaganju za interese Srbije, beskrajnoj energiji koju ulažete za dobrobit svog naroda i neizrecivoj ljubavi prema Srbiji i njenim građanima koju pokazujete borbom za očuvanje pravde u svetu punom licemerja i dvostrukih standarda - napisao je Mali na svom Instagram profilu. 

On je dodao da će narod uvek biti uz predsednika, kakav god da je ishod današnjeg glasanja o rezoluciji o Srebenici.

- Pokazali ste nam kako u turbulentnim vremenima naša zemlja mora da se okrene sebi, štiteći svoje interese uprkos međunarodnim pritiscima. Imate našu podršku u svemu što radite, a posebno u današnjem danu kada čekamo vesti iz Njujorka. Srbija poštuje sve žrtve rata i želi mir po svaku cenu, ali i istinu. Više od decenije pišete najuspešniji deo istorije modernog doba. Podrška! Živela Srbija - zaključio je Mali. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike