"Pobeda je tek početak posla" - Vučić poslao jaku poruku: Ovi izbori nisu borba za pobedu i trofej već za priliku da služimo ljudima!

18.05.2024

19:08

0

Predsednik je takođe istakao značaj pobede, ali i naglasio da ona nije nagrada sama po sebi, već tek početak posla

"Pobeda je tek početak posla" - Vučić poslao jaku poruku: Ovi izbori nisu borba za pobedu i trofej već za priliku da služimo ljudima!
Copyright Printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić objavio je video snimak iz perioda kada je bio dete od 10 godina, u kojem je objasnio šta znači kolegijalnost i pravo prijateljstvo.

Predsednik je takođe istakao značaj pobede, ali i naglasio da ona nije nagrada sama po sebi, već tek početak posla.

"Mi smo ovde odigrali jednu prijateljsku utakmicu, mi i oni. Mi smo pobedili, ali bez obzira naše radovanje i njihovo tugovanje, mi smo ostali pravi prijatelji i drugovi, čije prijateljstvo niko neće moći da izbriše.", rekao je Vučić, koji je tada bio samo dečak.

 

 

"To sam rekao u sali dve stotine metara odavde, kada sam imao 10 godina. U međuvremenu sam odrastao i, logično, sazreo. Pobeda nije nagrada po sebi, ona je tek početak posla. Daje nam priliku da radimo za narod. Ovi izbori nisu borba za pobedu i trofej, već za priliku da služimo ljudima.", poručio je predsednik Srbije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike