Novi zverski napadi Šolakovih medija na porodicu Aleksandra Vučića!

01.04.2024

22:56

0

Autor: 24sedam

Povod za novu dehumanizaciju Andreja Vučića, je zakonita, logična i sjajna odluka predsednika Vučića, da mandat za sastav nove Vlade Srbije, poveri Milošu Vučeviću

Novi zverski napadi Šolakovih medija na porodicu Aleksandra Vučića!
Nebojša Bakarec - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Danas su Šolakovi i Đilasovi mediji lansirali bezumni napad na brata predsednika Vučića, Andreja. Andrej Vučić nije uradio ništa. Baš ništa. Uz to su pokrenuli napad i na predsednika SNS, i novog mandatara buduće Vlade, Miloša Vučevića. Povod za novu dehumanizaciju Andreja Vučića, je zakonita, logična i sjajna odluka predsednika Vučića, da mandat za sastav nove Vlade Srbije, poveri Milošu Vučeviću, predsedniku SNS, dosadašnjem potpredsedniku Vlade i ministru odbrane. Šolakovi bolesni mediji, svoju dehumanizaciju Andreja Vučića sada grade na sopstvenoj laži i konstrukciji, da je Miloš Vučević, kako oni kažu „Andrejev čovek i da pripada naprednjačkoj struji koja s pozicija vlasti zastupa interese „prvog brata Srbije““. Ove i slične laži, bez trunke dokaza, godinama lansiraju Šolakovi mediji i stranke okupljene oko Đilasa.

Printscreen
 

Tako je danas,1.4.2024., uveče, Šolakova NOVA, na svom portalu lansirala odvratan tekst Vojislava Milovančevića pod naslovom: „Sve ostaje unutar porodice, braća se i dalje pitaju: Andrej Vučić preko Miloša Vučevića postaje neformalni premijer Srbije“. U tom suludom tekstu stoje sledeće laži: „Dolazak Miloša Vučevića najpre na čelo Srpske napredne stranke, a potom i dodeljivanje uloge mandatara za sastav nove Vlade Srbije, signal je da će u narednom periodu pored Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i najmoćnijeg člana vladajuće partije, glavni kadrovik u Nemanjinoj 11 biti njegov brat – Andrej. Miloš Vučević za kog se tvrdilo, još dok je “stasavao” kao gradonačelnik Novog Sada i da je “Andrejev čovek” i da pripada naprednjačkoj struji koja s pozicija vlasti zastupa interese “prvog brata Srbije”, kako su opozicionari neretko nazivali mlađeg Vučića. Da će Andrej Vučić imati i te kako uticaj na sastav i funkcionisanje nove Vlade Srbije smatra i Marinika Tepić (…) Zvanično, Andrej Vučić je zaposlen u Narodnoj banci Srbije i samo je “običan član” Srpske napredne stranke. Međutim, javna je tajna da je upravo on glavni šef SNS u Vojvodini i politički tvorac novog mandatara. Način na koji je ustrojena pljačka Vojvodine i Novog Sada i način na koji su uvezani kriminalni interesi preko budžeta Novog Sada i grbače Novosađana je nešto što je Vučevića verifikovalo i za funkciju predsednika Srpske napredne stranke i premijera“.

U tekstu Milovančevića, kao uostalom u svim sličnim tekstovima koje su Šolakovi mediji objavili niz godina unazad, ne pruža se ni jedan dokaz za strašne laži. Laži se grade na starim lažima, koje se uzimaju kao istine. Jednako tako Milovančević citira Mariniku Tepić i njen odvratni „X“ post od 1.4.2024., kao vrhunsku istinu. Jedini cilj ovog teksta je dehumanizacija Andreja Vučića i Miloša Vučevića. Konačna meta je Aleksandar Vučić!

Jedina istina je da Andrej Vučić nikakve veze nema sa sastavom buduće Vlade,i da uopšte nije bilo kakav kadrovik Vlade. Jedina istina je da je Miloš Vučević samostalna i samosvojna, jaka ličnost, koja donosi sopstvene odluke. Šolakovi i Đilasovi mediji su po ovoj matrici, još 2017. širili laž da je „Ana Brnabić, Vučićeva fikus premijerka“. Vrlo brzo su odustali od te laži. Danas, Đilasovi i Šolakovi mediji šire istovetnu laž „da je Miloš Vučević, Andrejev fikus premijer“. Vrlo brzo će odustati i od ove laži.

Printscreen
 

Pored ovog Milovančevićevog teksta na NOVA, danas su svi Šolakovi i Đilasovi mediji, po komandi, objavili bljuvotinu Marinike Tepić, pod naslovom: „Marinika Tepić: „Andrej Vučević“ postaje premijer“. U odvratnom tekstu stoji: „Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić podsetila je da su brat predsednika Srbije, Andrej Vučić, i mandatar za sastav nove vlade Miloš Vučević povezivani sa odbeglim kriminalcem Slobodanom Milutinovićem Snajperom, i ironično ocenila da „Andrej Vučević“ postaje premijer“. U pomenutom tekstu objavljenom na portalima TVN1, TV NOVA, Danas, Direktno itd. se citira i ogavni post Marinike Tepić na platformi „X“ u kome ona za prirodnu smrt Zorana Čička 2021., krivi Andreja Vučića i Miloša Vučevića!?!

Jedina istina je da Andrej Vučić i Miloš Vučević, nikakve veze nemaju sa Slobodanom Milutinovićem Snajperom! Ponoviću, Zoran Čičak je umro prirodnom smrću!

Jadna je Marinica Zhivcu Ciobanu Tepić Đilas. Za razliku od Marinike i Đilasa, Miloš Vučević i Andrej Vučić se nikada nisu družili sa kriminalcima.

Printscreen
 

Đilas je povezan sa sledećim kriminalcima: Vladimirom Jovanovićem-Japancem, Milutinom Bakićem, Milanom Dabovićem i Novakom Filipovićem. Čak 50 stranačkih i drugih Đilasovih saradnika je hapšeno pod optužbama za različita krivična dela. Navešću deset najpoznatijih Đilasovih saradnika koji su bili hapšeni: Aleksandar Bijelić, bivši Đilasov Gradski menadžer, Zvonimir Nikezić, Bojan Milić, bivši Đilasov predsednik opštine Rakovica, Aleksandar Stamenković, bivši generalni direktor JKP „Gradska čistoća“ , Nenad Milenković, bivši Đilasov predsednik opštine Novi Beograd, Dejan Čokić, bivši predsednik opštine Mladenovac, Vojislav Janošević, bivši predsednik opštine Surčin, Danilo Bašić, bivši Đilasov pomoćnik gradonačelnika i bivši predsednik beogradske opštine Palilula, i Marko Blagojević, Đilasov direktor Agencije za investicije i stanovanje. U julu 2019. ministar policije je potvrdio da se protiv Đilasa vodi istraga zbog sumnje da je umešan u pljačku RTS.

Setimo se da je Đilasova lista nakrcana nasilnicima i osuđivanim licima. Dragan Đilas – vinovnik porodičnog nasilja i nasilja prema životinjama, više puta je pretio policajcima na dužnosti da će ostati bez posla. Marinika Tepić – zahtevala progon i iseljenje novinara. Miroslav Aleksić – pretio policajcima na dužnosti. Radomir Lazović – učestvovao u napadu na Skupštinu Beograda kada je teško povređen policajac Ivan Džambić. Dobrica Veselinović – bio neonacista, skinheds u mladosti, učestvovao u napadu na Skupštinu Beograda kada je teško povređen policajac Ivan Džambić. Aleksandar Jovanović Ćuta – blokirao autoput i maltretirao vozače, pretio nasiljem Milenku Jovanovu. Zoran Lutovac – više puta pretio nasiljem Milenku Jovanovu. Nebojša Zelenović – sa svojim nasilnicima je teško povredio vozača bagera Duška Prokića, kome su se lekari na VMA borili da spasu vid. Nebojša Zelenović je napao autora ovog teksta u sali Skupštine. Udario me je u stomak. Pavle Grbović – fizički napao člana SNS u Zemunu, u Novoj Galenici, i udario ga u glavu metalno staklenom šoljom od 200 grama. Janko Veselinović – oteo stan Milici Badži, Srpkinji u Obrovcu. Željko Veselinović – pretio silovanjem Ani Brnabić!

Marinika Tepić je bila je pokrajinski Sekretar za omladinu i sport od 2012. do 2016. MUP je u Pančevu 11.3.2020., uhapsio četvoročlanu kriminalnu grupu. Među uhapšenima je bio Novak Filipović, bliski prijatelj Marinike Tepić i bivši član Glavnog odbora SSP. Protiv njega je podneta krivična prijava za neovlašćenu proizvodnju, stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenu proizvodnju, držanje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom hapšenja je zaplenjeno 1,4 kilograma droge, i velika količina municije. Novak Filipović je bio uz Mariniku Tepić, tokom mnogih njenih tribina, ali i privatnih druženja. Marinika Tepić mu je dok je bila pokrajinski sekretar za sport i omladinu, svake godine od 2013. do 2016., davala novac iz budžeta Vojvodine, za potrebe njegovog kluba. U svojoj izjavi od 11.3.2020., objavljenoj na sajtu SSP, Marinika Tepić nije negirala da je Filipović narko diler i kriminalac, a potvrdila je da ga poznaje i ceni kao prijatelja. I taj prijatelj Marinike Tepić je nadležnim organima i medijima, posvedočio i dokazao, da je potpredsednica Đilasove stranke, od njega tražila da proganja i napada novinare. Mediji su 13.05.2020. preneli da će policija tužilaštvu proslediti svedočenje Novaka Filipovića iz Pančeva, koji u iskazu policiji tvrdi da mu je Marinika Tepić tražila da obeća da će da „iseli iz Pančeva“ pančevačkog novinara Miroslava Miću Milakova. Filipović je sačuvao konverzaciju preko Vajbera sa Marinikom Tepić. Marinika:„Hoću da mi obećaš nešto“, Filipović: „Kaži“. Marinika: „Da ćeš da iseliš Miću Milakova iz Pančeva“. Filipović: „Dogovoreno…“. Bivši urednik RTV Pančevo Miroslav Milakov izjavio je da je zgrožen ovim navodima i da se RTV Pančevo godinu dana bavila aferama Marinike Tepić. Ugrožavanje bezbednosti novinara je krivično delo kažnjivo zatvorom od šest meseci do pet godina.

Najoštrije osuđujem ovu novu, odvratnu dehumanizaciju člana porodice predsednika Vučića – njegovog brata Andreja Vučića!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike