Ovako je Vjosa Osmani lagala na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji: Priloženi i dokazi!

23.04.2024

16:56

0

Osmani je bezočno lagala SBUN i svet pošto niko od njenih gostiju nije na listi njenih „savetnika“

Ovako je Vjosa Osmani lagala na sednici SB UN o Kosovu i Metohiji: Priloženi i dokazi!
Copyright Printscreen

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić otkrio je danas da je lažna predsednica tzv. Kosova Vjosa Osmani bezočno lagala tokom sednice SB UN o Kosovu i Metohiji.

- Jučerašnja neukusna pozorišna predstava gospođe Vjose Osmani-Sadriu na #UNSC je još jedan jasan znak da ona i njen šef Aljbin Kurti (koji se nije pojavio jer je bio zauzet podrivanjem regionalne stabilnosti - kampanjom za izbore u susednoj Severnoj Makedoniji) ne brinu o rešavanju bilo kakvih problema, već samo o pobedi u svađi, čak i ako se radi o sitnim manipulacijama sa žrtvama rata od pre četvrt veka. I u tome nisu uspeli. Inače, gospođa Osmani je bezočno lagala SBUN i svet pošto niko od njenih gostiju nije na listi njenih „savetnika“ - napisao je Đurić na društvenoj mreži Iks uz priloženu fotografiju.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vuči razibličio je sinoć u SB UN sve laži Vjose Osmani.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je juče da je izlaganje predsednice tzv. Kosova Vljose Osmani u SB UN ličilo na politički teatar i upitao da li neko veruje da Srpkinje nisu bile silovane tokom sukoba na KiM.

"Doveli ste ljude kojima nije ovde mesto", naglasio je Vučić i pokazao sliku Marice Mirić iz Belog Polja kod Peći, koja ne samo da je silovana više puta, već je i zaklana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike