Hiljadu puta - sramno! NATO opozicija se raduje rezoluciji o genocidu, ulasku tzv. Kosova u SE i godišnjici masakra u "Ribnikaru"

23.04.2024

13:37

0

Autor: 24sedam

Sramota. Sramota. Sramota - reagovala je predsednica Narodne skupštine na mreži X

Hiljadu puta - sramno! NATO opozicija se raduje rezoluciji o genocidu, ulasku tzv. Kosova u SE i godišnjici masakra u "Ribnikaru"
Copyright TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić reagovala je danas na društvenoj mreži X na izjave NATO opozicije okupljene oko tajkuna Dragana Đilasa, koji se otvoreno raduje rezoluciji o Srebrenici, članstvu tzv. Kosova u Savet Evrope i godišnjici masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar".

- Sramota. Sramota. Sramota. Hiljadu puta: sramota - kratko i jasno napisala je Brnabićeva na mreži X. 

Vladeta Janković, Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda 2022. godine gostujući na tajkunskoj televizji izjavio je sledeće:

- Đilas je zvučao pesimistično ali ova situacija, realno gledajući, nije uopšte loša za opoziciju! Ono što čeka Vučića u prvoj polovini maja, to su vrlo teški udarci, dočekaće ga Srebrenica, dočekaće ga članstvo Kosova u Savetu Evrope, dočekaće ga 3. maj, ta strašna godišnjica! To je prilika da opozicija i slobodoljubivi građani izađu na ulicu u tamnoj odeći i prošetaju gradom, nekoliko desetina hiljada njih, pa ćete videti kako će izgledati njegova izborna kampanja! Maj će doneti obrte koji će biti vrlo povoljni za opoziciju!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike