Ostade Đilas bez koalicije! I Aleksić izlazi na izbore uprkos obećanjima da neće (VIDEO)

19.04.2024

09:45

0

Naša stranka je na tom talasu da bi trebalo izaći na izbore, poručio je Đorđe Stanković

Ostade Đilas bez koalicije! I Aleksić izlazi na izbore uprkos obećanjima da neće (VIDEO)
NATO opozicija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Sada je već jasno - Đilasova koalicija se raspršila!

Dok su Dragan Đilas, Zdravko Ponoš i Miloš Jovanović protivnici izlaska na izbore 2. juna, Đorđe Stanković iz stranke Miroslava Aleksića tvrdi da će oni na izbore izaći:

- Sada imamo puno pravo da nastupimo na izborima! Naša stranka je odlučila na svojim organima da ukoliko se prihvate sva tri zahteva, a ona su po svemu sudeći prihvaćena, da ćemo mi izaći na te izbore! Naša stranka je na tom talasu da bi trebalo izaći na izbore!"

 

 

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić juče je saopštila da će izbore kojima je vreme bilo u julu i avgustu raspisati za 2. jun.

-Nakon 17 dana razgovora sa svim poslaničkim grupama ili onima koji su se odazvali na dijalog, iscrpljivanjem svih mogućnosti, u konsultacijama sa predsednikom Srbije prihvatićemo zahtev opozicije okupljene oko "Srbija protiv nasilja", koji su mi predali i raspisaćemo sve izbore kojima je vreme padalo za juli i avgust i raspisaćemo ih za 2. juni. Ovo će zahtevati izmenu zakona i važno je da to uradimo čim pre, pa je moja molba službama i svim poslaničkim grupama da to završimo danas popodne. Očekujem da predlog izmena zakona potpiše najveći broj poslanika, da pokažemo jedinstvo u teškim trenucima -  rekla je predsednica Skupštine.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike