Francuzu Jovanoviću stranci vršljali po sedištu stranke, a kobajagi mu smeta prisustvo ambasadora dijalogu vlasti i opoziciije!

13.04.2024

14:15

0

Pa sad ne znamo ko tačno unižava i sramoti Srbiju

Francuzu Jovanoviću stranci vršljali po sedištu stranke, a kobajagi mu smeta prisustvo ambasadora dijalogu vlasti i opoziciije!
Miloš Jovanović - Copyright Ilustracija/Wikipedia/Tanjug/Nebojša Raus/Pixabay

Miloš Jovanović, lider koalicije NADA i član koalicioni partner Dragana Đilasa, nije se pojavio na sastanku u Skupštini Srbije o izbornim uslovima, ali zato optužuje predsednika Aleksandra Vučića da je "ponizio Srbiju" jer su na sastanku ambasador SAD Kristofer Hil i šef delegacije EU Emanuel Žiofre!

Miloš Jovanović, Đilasov desničar, rekao je da  pozivanjem stranih ambasadora, i to, kako navodi, ambasadora zemalja čije su spoljne politike u direktnoj suprotnosti sa vitalnim nacionalnim interesima srpskog naroda i države Srbije, i njihovim uplitanjem u naše i samo naše unutrašnje probleme, politika Aleksandra Vučića još jednom je "unizila i osramotila Srbiju".

 

 

Inače, ovo je rekao čovek kome su pre pola godine diplomate iz američke i britanske ambasade defilovale po sopstvenoj stranci i to mesec dana pred izbore!

Pa sad ne znamo ko tačno unižava i sramoti Srbiju! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike