Ko poslednji napusti Đilasa, neka ugasi svetlo! Opšte rasulo u SSP, otišao još jedan član

11.04.2024

10:07

0

Autokratija Dragana Đilasa, koja vlada godinama u redovima opozicije, dolazi na naplatu te ga napušta jedan po jedan član

Ko poslednji napusti Đilasa, neka ugasi svetlo! Opšte rasulo u SSP, otišao još jedan član
Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Nakon Ane Stevanović i Pavla Grbovića, stranku tajkuna Dragana Đilasa napustio je i sekretar izbornog štaba za grad Niš Dušan Anđelković, koji je na društvenoj mreži X obavestio javnost da izlazi iz SSP. 

Po svemu sudeći, od Đilasa svi živi beže glavom bez obzira, dok tajkunski mediji licemerno forsiraju naratim o nikad većem jedinstvu. 

Autokratija Dragana Đilasa, koja vlada godinama u redovima opozicije, dolazi na naplatu te ga napušta jedan po jedan član.

Anđelković je tada otkrio javnosti da njegove stranačke kolege - narodni poslanici Đilas, Marinika i kompanija nisu hteli da prihvate predlog da se odreknu svojih zarada u korist žrtava majskih tragedija. Taj predlog nisu hteli da prihvate ni ostali poslanici koji su dobili mandate sa liste Srbija protiv nasilja. Naveo je da još mnogi njegovi predlozi nisu prihvaćeni, te da nije imao drugog izbora nego da napusti stranku.

Izgleda da najavljeni bojkot izbora nikakve veze sa izbornim uslovima nema, već sada postaje jasno da te izbore ne bi imao ko iz redova opozicije da sprovede, pošto svakoga dana Dragan Đilas ostaje bez nekog člana.

Neko ode svojom voljom poput Dušana Anđelkovića i Ane Stevanović, a neko izleti iz poslaničke grupe poput Pavla Grbovića.

Ko poslednji napusti Đilasa, neka ugasi svetlo!

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike